Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[mod]Kill the Shuttersound

OP esok44

19th February 2013, 09:41 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
195 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Re: [mod]Kill the Shuttersound
Yes, that is the one I use.

Sent from my XT925 using xda app-developers app
21st February 2013, 09:01 AM   |  #12  
Pzyduck's Avatar
Senior Member
Flag La Rioja
Thanks Meter: 803
 
396 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Re: [mod]Kill the Shuttersound
Change 1 to 0
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361433654706.jpg
Views:	289
Size:	49.0 KB
ID:	1748057Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361433663118.jpg
Views:	271
Size:	50.6 KB
ID:	1748058Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361433671346.jpg
Views:	263
Size:	99.3 KB
ID:	1748059


Enviado desde mi Motorola RAZR HD usando Tapatalk 2
22nd February 2013, 03:55 PM   |  #13  
esok44's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 50
 
304 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by Pzyduck

Change 1 to 0
Attachment 1748057Attachment 1748058Attachment 1748059


Enviado desde mi Motorola RAZR HD usando Tapatalk 2

Found that line in the Build.prop too, tried to edit it via regular texteditor, saved, but nothing has changed.

After a reboot the build.prop was the same as before, and there was no 0 in forceShutterSound
22nd February 2013, 07:59 PM   |  #14  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 41
 
246 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Re: [mod]Kill the Shuttersound
Quote:
Originally Posted by esok44

Found that line in the Build.prop too, tried to edit it via regular texteditor, saved, but nothing has changed.

After a reboot the build.prop was the same as before, and there was no 0 in forceShutterSound

That happens if the build.prop wasn't saved properly. What I usually do is pull the file to my PC to edit and then overwrite it

Sent from my RAZR HD XT925
The Following User Says Thank You to saloums7 For This Useful Post: [ View ]
17th March 2013, 06:40 PM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 8
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by saloums7

That happens if the build.prop wasn't saved properly. What I usually do is pull the file to my PC to edit and then overwrite it

Sent from my RAZR HD XT925

Do I need root to write changed file build.prop into system dir?
When I tried the adb answered "failed to copy 'build.pro' to '/system/build.prop': Read-only file-system

Update: yes, now I'm quite sure that I need root
Last edited by Bladerunner2090; 17th March 2013 at 07:19 PM.
28th March 2013, 12:06 AM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 8
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
BTW, Camera JB+ app works well for me and shuttersound could be switched off without any problems. I have RAZR HD Germany version.
7th April 2013, 05:25 PM   |  #17  
Junior Member
Flag Montréal
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Thumbs up
camera_click.ogg and camera_focus.ogg deleted, thanks for the tips I use a CM10 ROM.
8th April 2013, 08:10 PM   |  #18  
steveo17's Avatar
Senior Member
Flag South Amboy
Thanks Meter: 122
 
651 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes