Thread Closed

[ROM][AOSP][Linaro]CarbonRom Nightlies/Releases [d2tmo]

7th February 2013, 05:14 AM   |  #11  
Noobiologist's Avatar
Senior Member
Flag Providence
Thanks Meter: 95
 
268 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [d2tmo] » Feb 6
Oo la la. This shall be interesting.

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
7th February 2013, 06:18 AM   |  #12  
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 13
 
389 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Just installed it, there a reason by the browser doesn't work?
7th February 2013, 06:28 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
183 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by F9zSlavik

This rom is tiny under 100 mb wow...
Going to try it. I haven't tried Liquid, Illusion or this. Figure I try somewhere

Please let me know how the caller echo issue. Its present on liquid, cm10.1 and blackbean 7. It isnt on illusion or vanillabox though, which im currently using.
7th February 2013, 06:57 AM   |  #14  
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 13
 
389 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by kvnly2

Please let me know how the caller echo issue. Its present on liquid, cm10.1 and blackbean 7. It isnt on illusion or vanillabox though, which im currently using.

I will let you know. Browser works once I installed googleplay ;p

Alright real issue though, I keep going down to edge, goes 3g, H+, then edge again, it's been fluctuating

Made my first call, no echo
Last edited by F9zSlavik; 7th February 2013 at 07:26 AM.
7th February 2013, 12:02 PM   |  #15  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 2,075
 
3,156 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [d2tmo] » Feb 6
This looks interesting going to have to test it during our huge snow storm over here. And for kernels I'd assume any kernel supporting 4.2.1 would work but don't hold me to that.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

Quote:
Originally Posted by F9zSlavik

I will let you know. Browser works once I installed googleplay ;p

Alright real issue though, I keep going down to edge, goes 3g, H+, then edge again, it's been fluctuating

Made my first call, no echo

Is noise reduction enabled or disabled? Thanks in advance.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
7th February 2013, 01:36 PM   |  #16  
dg4prez's Avatar
OP Senior Member
Flag NH
Thanks Meter: 3,744
 
1,207 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
in case anyone is wondering, the delay in seeing the boot animation is due to added support for boot audio. we haven't included any in there, but if you want, you can do so by placing any mp3 named boot_audio.mp3 in /system/media.
The Following 4 Users Say Thank You to dg4prez For This Useful Post: [ View ]
7th February 2013, 02:46 PM   |  #17  
philliman's Avatar
Senior Member
Flag Philly
Thanks Meter: 196
 
978 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [d2tmo] » Feb 6
Coming from TW JB 4.1.1 should I just wipe everything and flash or is there a special set of instructions to follow?

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
7th February 2013, 04:05 PM   |  #18  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
107 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I know your team want to save space on your rom by deleting all other languages but is there any way to add manualy another language? As a native french guy I can use the phone in english, but it is still more confortable to use my phone in french.

Thanks for answer!
7th February 2013, 04:12 PM   |  #19  
DigitalUnderground's Avatar
Senior Member
Flag St. Paul, MN
Thanks Meter: 2,300
 
3,508 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [d2tmo] » Feb 6
Quote:
Originally Posted by philliman

Coming from TW JB 4.1.1 should I just wipe everything and flash or is there a special set of instructions to follow?

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Same for flashing every ROM from every platform. Always clean install otherwise any bugs you may have are not accurate to report. Flash at your own risk

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
7th February 2013, 04:19 PM   |  #20  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
184 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Is the "Carousel Animation" the same spinning animation that appears when unlocking the phone on HTC Sense ROMs?

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S III Android Development by ThreadRank