Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][AOSP][Linaro]CarbonRom Nightlies/Releases [l900]

OP dg4prez

21st February 2013, 06:15 PM   |  #121  
VeNuMuS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 2,668
 
3,669 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Time to update.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to VeNuMuS For This Useful Post: [ View ]
21st February 2013, 06:53 PM   |  #122  
cuezaireekaa's Avatar
Senior Member
Flag glacier bay
Thanks Meter: 1,880
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Quote:
Originally Posted by slick_rick

I see another familiar face around these parts now About time you upgraded off that small, old e4gt

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

Yup. Looks like i picked the right choice of phone to sport.. Yea that e4gt sure looks small next to this l900 lol Didn't even know sbrissen was working on cm over here. Looks like what he did to this phone is what he did for the epic touch. Dope. Nice to be In here with good peeps. And rwilco getting us all organized. :thumbup:

Edit: btw thanks for all youre doing here too. Slick_Rick the ruler!





Quote:
Originally Posted by Avatar

Time to update.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

Indeed. :thumbup::thumbup:

sent via xparent tapatalk - sph-l900
Last edited by cuezaireekaa; 21st February 2013 at 07:10 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to cuezaireekaa For This Useful Post: [ View ]
21st February 2013, 08:39 PM   |  #123  
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
417 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Anybody else having the issue with navring to Google search acting funky?

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
21st February 2013, 08:54 PM   |  #124  
cuezaireekaa's Avatar
Senior Member
Flag glacier bay
Thanks Meter: 1,880
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Quote:
Originally Posted by zgroten

Anybody else having the issue with navring to Google search acting funky?

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

I don't use it but I just tried it and it didn't pop up for me until I swiped up on the navring and then i swiped in from the right side of my screen like you do for pie. And then the navring showed up where pie would be. I don't know what happened. But I just turned it back off. Was making the system stutter. I have pie enabled too tho.

Maybe make pie seeable from the right side. It's on the bottom by default.

sent via xparent tapatalk - sph-l900
Last edited by cuezaireekaa; 21st February 2013 at 08:57 PM.
The Following User Says Thank You to cuezaireekaa For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2013, 12:22 AM   |  #125  
neuteboomt's Avatar
Senior Member
Flag South Carolina
Thanks Meter: 74
 
470 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Is there away to get the tablet navigation soft key on this room?
22nd February 2013, 02:31 AM   |  #126  
Senior Member
South Florida
Thanks Meter: 37
 
260 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Quote:
Originally Posted by neuteboomt

Is there away to get the tablet navigation soft key on this room?

Settings/navigation.

I am having zero sound issues intermittently that seems to be fixed by a reboot. Is anyone else having these issues?

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
22nd February 2013, 02:46 AM   |  #127  
dakota123456789's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 44
 
166 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Anyone get having a menu soft key on navbar to work. I can add it, but it doesn't work like an actual menu button. Any ideas?
22nd February 2013, 03:09 AM   |  #128  
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
417 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
I am also having navbar issues. Trying to get anything on the navring to open it shows the navring on the farnright side of the screen. Also when navbar is enabled my home screen launcher lags. When disabled it is fine.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
22nd February 2013, 06:08 AM   |  #129  
skw5115's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 284
 
887 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Quote:
Originally Posted by zgroten

I am also having navbar issues. Trying to get anything on the navring to open it shows the navring on the farnright side of the screen. Also when navbar is enabled my home screen launcher lags. When disabled it is fine.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

I think that the navring has something to do with the DPI

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
22nd February 2013, 03:19 PM   |  #130  
jayare313's Avatar
Senior Member
Flag Detroit , Mi.
Thanks Meter: 115
 
541 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom 1.π JB 4.2.2 [l900] Feb 20
Quote:
Originally Posted by dakota123456789

Anyone get having a menu soft key on navbar to work. I can add it, but it doesn't work like an actual menu button. Any ideas?

If you disabled menu hardkey in interface settings the soft one wont work either.

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium HD app

The Following User Says Thank You to jayare313 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes