5,603,591 Members 36,086 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HTC Butterfly-X920D]Theme added % battery, rosiẹ 5x6, advand power Menu, lock screen

Tip us?
 
heobanhki
Old
(Last edited by heobanhki; 16th February 2013 at 04:23 PM.) Reason: sorry I temporarily removed for personal reasons
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 140
Join Date: Jan 2009
Default [HTC Butterfly-X920D]Theme added % battery, rosiẹ 5x6, advand power Menu, lock screen

sorry I temporarily removed for personal reasons
The Following 6 Users Say Thank You to heobanhki For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Michael77500
Old
(Last edited by Michael77500; 12th February 2013 at 02:09 PM.)
#2  
Michael77500's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 160
Join Date: Mar 2012
Location: Paris
Thanks a lot Mate !

EDIT : Is it possible to keep the stock rosie but with the other modifications ?
LG G2 32Go Black
 
heobanhki
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 140
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Michael77500 View Post
Thanks a lot Mate !

EDIT : Is it possible to keep the stock rosie but with the other modifications ?
it modify rosie 5X6 and small icon
 
Michael77500
Old
#4  
Michael77500's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 160
Join Date: Mar 2012
Location: Paris
Quote:
Originally Posted by heobanhki View Post
it modify rosie 5X6 and small icon
Yes but I want to remove the 5x6 rosie to use the stock rosie
LG G2 32Go Black
 
heobanhki
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 140
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Michael77500 View Post
Yes but I want to remove the 5x6 rosie to use the stock rosie
I think you need to retore from backup stock rom
 
Michael77500
Old
(Last edited by Michael77500; 12th February 2013 at 03:59 PM.)
#6  
Michael77500's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 160
Join Date: Mar 2012
Location: Paris
Quote:
Originally Posted by heobanhki View Post
I think you need to retore from backup stock rom
I think you don't understand what I want : I want to flash your mod with % battery, APM but without the 5x6 rosie and lockscreen
LG G2 32Go Black
 
it2007me
Old
#7  
it2007me's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 431
Posts: 332
Join Date: Aug 2011
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Default Re: [HTC Butterfly-X920D]Theme added % battery, rosiẹ 5x6, advand power Menu, lock sc

Thx for this theme!

But after flash, i lost "3 dot button". How to enable it back...?

Sent from my HTC Butterfly using xda premium
.:[ KillX Kernel ]:.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
[ HTC DHD -> HTC Sensation XE -> HTC Butterfly X920D ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
deweylim
Old
#8  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 69
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Michael77500 View Post
I think you don't understand what I want : I want to flash your mod with % battery, APM but without the 5x6 rosie and lockscreen
I also want this.
 
heobanhki
Old
(Last edited by heobanhki; 13th February 2013 at 04:23 AM.)
#9  
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 140
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Michael77500 View Post
I think you don't understand what I want : I want to flash your mod with % battery, APM but without the 5x6 rosie and lockscreen
Quote:
Originally Posted by deweylim View Post
I also want this.
Open the file "theme.zip" with winrar (can use any compression programs), just open, not extract
delete rosie.apk file
With lock creen you can first select another sense available in butterfly
 
heobanhki
Old
(Last edited by heobanhki; 13th February 2013 at 04:31 AM.)
#10  
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 140
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by it2007me View Post
Thx for this theme!

But after flash, i lost "3 dot button". How to enable it back...?

Sent from my HTC Butterfly using xda premium
setting/display,gestures&buton/recent apps button and check Press for menu, press and hold for recent app you can use recent button for setting menu (3 dot button)

The Following User Says Thank You to heobanhki For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes