Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,914 Members 50,733 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Delete / Lock Please

Tip us?
 
BonezMontana
Old
#11  
BonezMontana's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 278
Join Date: Feb 2012
Location: Lynchburg VA
When I flashed it rebooted 2 times once it got to the flash screen. It rebooted once more but this time it fully booted up. Just to give a heads up to others if it happens, just let it reboot a few times.
Devices:
LG Optimus G
Current Rom(s): Optimus v4.8 DE
Recovery: TWRP 2.5.0.0
HTC Evo 4g(Retired but still flashing)
Current Rom(s): Slimbean 4.2.2
Recovery: Smelkus Mod
Acer Iconia A100
Current Rom(s): Stock ICS Rooted
Recovery: Clockwork Mod
 
ShagNasty2
Old
#12  
ShagNasty2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 822
Posts: 1,372
Join Date: Feb 2010
Location: Central Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BonezMontana View Post
When I flashed it rebooted 2 times once it got to the flash screen. It rebooted once more but this time it fully booted up. Just to give a heads up to others if it happens, just let it reboot a few times.
Thats because of apps2sd being baked in, totally normal.
The Following User Says Thank You to ShagNasty2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BonezMontana
Old
#13  
BonezMontana's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 278
Join Date: Feb 2012
Location: Lynchburg VA
Quote:
Originally Posted by ShagNasty2 View Post
Thats because of apps2sd being baked in, totally normal.
Thanks for the clarification, I thought that may have been the reasoning but wasn't sure.
Devices:
LG Optimus G
Current Rom(s): Optimus v4.8 DE
Recovery: TWRP 2.5.0.0
HTC Evo 4g(Retired but still flashing)
Current Rom(s): Slimbean 4.2.2
Recovery: Smelkus Mod
Acer Iconia A100
Current Rom(s): Stock ICS Rooted
Recovery: Clockwork Mod
 
ShagNasty2
Old
#14  
ShagNasty2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 822
Posts: 1,372
Join Date: Feb 2010
Location: Central Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BonezMontana View Post
Thanks for the clarification, I thought that may have been the reasoning but wasn't sure.
Updated
The Following User Says Thank You to ShagNasty2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
HandsomeOne
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 267
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by ShagNasty2 View Post
Updated
Getting wifi error? Boots fine ? Will let it sit a while longer Thank You
Phone Samsung SIII
Verizon I535
Recovery Philz-touch-6.41.6
Rom C-RoM-4.4.2-v 6.6 On PagePlus Cellular
Ok Google = Ok Google From Home Screen
Tablet Asus TF-101
SBK2
Recovery TWRP 2.6.3.0
Rom KatKiss-4.2.2 Bld #226
Tweaks Stock
The Following User Says Thank You to HandsomeOne For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ShagNasty2
Old
#16  
ShagNasty2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 822
Posts: 1,372
Join Date: Feb 2010
Location: Central Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by HandsomeOne View Post
Getting wifi error? Boots fine ? Will let it sit a while longer Thank You
Not getting error here, i will wipe phone reload and see if i can get it to error.
 
HandsomeOne
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 267
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by ShagNasty2 View Post
Not getting error here, i will wipe phone reload and see if i can get it to error.
I did Triple wipe ,I will download again , MD5 was good but will give it another go Tnx
Phone Samsung SIII
Verizon I535
Recovery Philz-touch-6.41.6
Rom C-RoM-4.4.2-v 6.6 On PagePlus Cellular
Ok Google = Ok Google From Home Screen
Tablet Asus TF-101
SBK2
Recovery TWRP 2.6.3.0
Rom KatKiss-4.2.2 Bld #226
Tweaks Stock
The Following User Says Thank You to HandsomeOne For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ShagNasty2
Old
#18  
ShagNasty2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 822
Posts: 1,372
Join Date: Feb 2010
Location: Central Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by HandsomeOne View Post
I did Triple wipe ,I will download again , MD5 was good but will give it another go Tnx
Ok i was able to get the wifi error after reloading, looks like the kernel didnt take correctly after 1.1.
Flash this in recovery and it should fix the problem until i get it baked...
Thanks for letting me know.....
The Following User Says Thank You to ShagNasty2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
HandsomeOne
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 267
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by ShagNasty2 View Post
Ok i was able to get the wifi error after reloading, looks like the kernel didnt take correctly after 1.1.
Flash this in recovery and it should fix the problem until i get it baked...
Thanks for letting me know.....
Ok thank you, will reflash thanks for all you work !!
Phone Samsung SIII
Verizon I535
Recovery Philz-touch-6.41.6
Rom C-RoM-4.4.2-v 6.6 On PagePlus Cellular
Ok Google = Ok Google From Home Screen
Tablet Asus TF-101
SBK2
Recovery TWRP 2.6.3.0
Rom KatKiss-4.2.2 Bld #226
Tweaks Stock
 
ShagNasty2
Old
#20  
ShagNasty2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 822
Posts: 1,372
Join Date: Feb 2010
Location: Central Florida

 
DONATE TO ME
Default Re: [Rom][2.3.7][AOSP] ShagMod CM7 v1.2 - MegaBass - CrossBreeder - 2/16/13

Quote:
Originally Posted by HandsomeOne View Post
Ok thank you, will reflash thanks for all you work !!
No need to reflash rom, just the file i posted.

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2

The Following User Says Thank You to ShagNasty2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes