Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][2.04 Base][v2.2.1][680MB] Stock Rooted Deodexed Zipaligned Debloated + Extras

OP .torrented

20th February 2013, 01:32 AM   |  #21  
.torrented's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,477
 
2,789 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Re: [ROM][2.04][Updated V2.1.1] Stock Rooted Deodexed Zipaligned Semi-Debloated + Ext
I'm not getting any

The only thing I can recommend is a fresh flash
Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium HD app
Last edited by .torrented; 20th February 2013 at 01:38 AM.
20th February 2013, 01:50 AM   |  #22  
lazarus2297's Avatar
Senior Member
Flag North Carolina
Thanks Meter: 97
 
804 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Re: [ROM][2.04][Updated V2.1.1] Stock Rooted Deodexed Zipaligned Semi-Debloated + Ext
The screen flicker is kernel related.. I had it too.. because the Rom I was on before was using elkay 0.9.5.. upon flashing the new 2.04 kernel in fastboot and flashing the modules.zip file the screen flicker went away.

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
20th February 2013, 01:56 AM   |  #23  
.torrented's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,477
 
2,789 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lazarus2297

The screen flicker is kernel related.. I had it too.. because the Rom I was on before was using elkay 0.9.5.. upon flashing the new 2.04 kernel in fastboot and flashing the modules.zip file the screen flicker went away.

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app

Yea I was just reading in the Q n A section that if you dont flash the updated kernel + modules it should fix it

I had a faulty evo lte where the screen was always flickering... so i would know if i saw it in my rom lol
20th February 2013, 05:05 AM   |  #24  
.torrented's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,477
 
2,789 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Updated ROM to v2.2 now it will automatically flash boot.img in recovery for s-off people...

can someone else verify that it works (you have to be s-off)?

flash any kernel other than stock 2.04.605.2 kernel and then flash this rom and then it should have worked
20th February 2013, 05:22 PM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
328 posts
Join Date:Joined: May 2007
Am I missing something here. I don't get any of the clock widget options. In fact, if I remove the default one, I can't even add it back.
20th February 2013, 06:38 PM   |  #26  
Member
Flag South Brunswick, NJ
Thanks Meter: 5
 
81 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Please fix DL link.
20th February 2013, 07:08 PM   |  #27  
.torrented's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,477
 
2,789 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by charleshenrysmith@comcast

Please fix DL link.

Should allow you to download it now without signing in, please let me know if it still isnt working... I dont have any other way to host my files, if someone knows where i can do it please let me know (I can't afford to pay thats why ive been using google drive)
Last edited by .torrented; 20th February 2013 at 07:10 PM.
20th February 2013, 07:15 PM   |  #28  
.torrented's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,477
 
2,789 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by l7777

Am I missing something here. I don't get any of the clock widget options. In fact, if I remove the default one, I can't even add it back.

They are there I haven't removed them...

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-20-13-11-30.jpg
Views:	92
Size:	36.0 KB
ID:	1746476 Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-20-13-11-42.jpg
Views:	93
Size:	28.3 KB
ID:	1746477 Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-20-13-11-51.jpg
Views:	97
Size:	26.0 KB
ID:	1746478

Try a Fresh install maybe because they are there
Last edited by .torrented; 20th February 2013 at 07:18 PM.
20th February 2013, 07:51 PM   |  #29  
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
328 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by .torrented

They are there I haven't removed them...

Attachment 1746476 Attachment 1746477 Attachment 1746478

Try a Fresh install maybe because they are there

That did it. Weird. I had even tried a factory reset but not a re-install. Thanks!
20th February 2013, 09:06 PM   |  #30  
Member
Thanks Meter: 3
 
59 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I'm currently on Stock+debloated+rooted+S-OFF.

I want to update using this rom. Couple of questions:
1. Is this the way to go or there's a better way?
2. will this automatically update my radio?

Thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes