Post Reply

How to convert E975?

OP cascade128

17th February 2013, 04:20 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Bandırma
Thanks Meter: 9
 
136 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Help me please guys

How to convert E975?

I need Turkish language!

F180L Turkish language available?
17th February 2013, 04:21 PM   |  #2  
chadouming's Avatar
Senior Member
Flag On the interwebz
Thanks Meter: 1,681
 
2,009 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
You don't do that.
17th February 2013, 04:30 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Bandırma
Thanks Meter: 9
 
136 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by chadouming

You don't do that.

Why?

Also Freegee-PRO.apk not working E975
18th February 2013, 04:31 PM   |  #4  
hiepgia's Avatar
Senior Member
Flag Ho Chi Minh City
Thanks Meter: 104
 
234 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by cascade128

Help me please guys

How to convert E975?

I need Turkish language!

F180L Turkish language available?

Just flash on top E975 and then flash baseband F180L then you good to go!.
18th February 2013, 04:35 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 489
 
2,231 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Re: How to convert E975?
Don't flash Korean baseband unless you want dead radio.

LG Optimus G E971
18th February 2013, 05:09 PM   |  #6  
hiepgia's Avatar
Senior Member
Flag Ho Chi Minh City
Thanks Meter: 104
 
234 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by Elisha

Don't flash Korean baseband unless you want dead radio.

LG Optimus G E971

I have done it! No problem. As our device is F180L and we must flash baseband F180L. I have use it 5 days.
The Following User Says Thank You to hiepgia For This Useful Post: [ View ]
18th February 2013, 05:18 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 10
 
51 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by hiepgia

I have done it! No problem. As our device is F180L and we must flash baseband F180L. I have use it 5 days.

I have a F180L and I flached the E975 A10 Rom, but how can/must I install/flash the baseband of mine F180L?
This cause I have bad/poor connection.
18th February 2013, 05:46 PM   |  #8  
hiepgia's Avatar
Senior Member
Flag Ho Chi Minh City
Thanks Meter: 104
 
234 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by antoniejanssen

I have a F180L and I flached the E975 A10 Rom, but how can/must I install/flash the baseband of mine F180L?
This cause I have bad/poor connection.

Sure, you must do this.


First: Root, Enable USB Debugging, Download this file:https://www.dropbox.com/s/e8vses1vqz...eBandF180L.rar
2. Copy this baseband.img to Internal Storage (/sdcard)
3. Run file flash_baseband.bat
4. Follow the guild.
5. Your phone will reboot and finish!
The Following 3 Users Say Thank You to hiepgia For This Useful Post: [ View ]
18th February 2013, 06:17 PM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 10
 
51 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by hiepgia

Sure, you must do this.


First: Root, Enable USB Debugging, Download this file:https://www.dropbox.com/s/e8vses1vqz...eBandF180L.rar
2. Copy this baseband.img to Internal Storage (/sdcard)
3. Run file flash_baseband.bat
4. Follow the guild.
5. Your phone will reboot and finish!

Oke, thanks, I run it just a few minutes ago. Will test it.
18th February 2013, 06:26 PM   |  #10  
hiepgia's Avatar
Senior Member
Flag Ho Chi Minh City
Thanks Meter: 104
 
234 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by antoniejanssen

Oke, thanks, I run it just a few minutes ago. Will test it.

You will get stronger signal (best speed on 3G, 4G) and louder in-call speaker

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank