FORUMS

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Remove the pattern lock?

19th February 2013, 01:21 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is there any way i can go back to just "swipe" to open my tablet?
 
 
19th February 2013, 03:29 PM |#2  
txtmikhail's Avatar
Senior Member
Flag Virginia,USA
Thanks Meter: 379
 
More
Re: [Q] Remove the pattern lock?
System setting>lock screen>screen lock>swipe
... That should enable lockscreen...


Sent From Samsung Galaxy Note 10.1 [N8013]
20th February 2013, 08:21 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Sv: [Q] Remove the pattern lock?
Quote:
Originally Posted by txtmikhail

System setting>lock screen>screen lock>swipe
... That should enable lockscreen...


Sent From Samsung Galaxy Note 10.1 [N8013]

Says that the swipe is deactivated by the admin?

Sent from my GT-N8010 using xda app-developers app
21st February 2013, 11:37 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
More
Re: [Q] Remove the pattern lock?
Quote:
Originally Posted by Soreng

Says that the swipe is deactivated by the admin?

Sent from my GT-N8010 using xda app-developers app

Are you connected to any type of Exchange server for email? Email admins can put restrictions on your device, though most wouldn't even allow swipe, instead require at least a Pin code.
22nd February 2013, 06:35 AM |#5  
mamaj92's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Re: [Q] Remove the pattern lock?
Remove your VPNs

Sent from my GT-N8000 using xda app-developers app
24th February 2013, 06:45 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Tried this aswell, didnt work. I did a factory reset instead. Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes