Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,702 Members 53,525 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[how to]reset your lock status flag

Tip us?
 
bsSkunkApe
Old
#21  
bsSkunkApe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 193
Join Date: Jan 2009
Default Re: [how to]reset your lock status flag

Yeah, I don't care that much about the tampered tag. Just noticed that it came back.

Sent from my HTC6435LVW using Tapatalk 2

Current Devices:
HTC ONE (M8) | Verizon
Sony Xperia Tablet Z >> Locked | Rooted | Stock 4.2.2 | Build-10.3.1.C.0.136

--Old Phones-------------------
HTC Droid DNA >> CPU Binned: FAST | S-OFF | TWRP Recovery 2.7 | Cyanogenmod 11 | crpalmer's CM kernel
HTC Vivid | WCX Illuminati AT&T ICS Sense 3.6 New MOD ROM
HTC Tilt 2
HTC Fuze
 
scotty1223
Old
#22  
scotty1223's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2,309
Posts: 2,275
Join Date: Jan 2011
Default Re: [how to]reset your lock status flag

Quote:
Originally Posted by .torrented View Post
Are you on a stock kernel

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium HD app
Me? I don't have this device. Other s off devices I've run stock and custom ROMs/kernels. I most always have a custom recovery installed.

With s off,Once gone,I've never had tampered reappear no matter what kernel/recovery I have.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
The Delivery Guy
If someone has helped you,please click the THANKS button on that post.
Please post questions so others can benefit from the answers(<-this means do not PM me questions)
donate to my device fund
 
.torrented
Old
#23  
.torrented's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,474
Posts: 2,789
Join Date: Mar 2011
Location: Suffolk, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by scotty1223 View Post
Me? I don't have this device. Other s off devices I've run stock and custom ROMs/kernels. I most always have a custom recovery installed.

With s off,Once gone,I've never had tampered reappear no matter what kernel/recovery I have.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
thats strange... cause as soon as i unlocked and put a custom recovery on it it would say tampered/unlocked no matter what
 
scotty1223
Old
#24  
scotty1223's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2,309
Posts: 2,275
Join Date: Jan 2011
Default Re: [how to]reset your lock status flag

Quote:
Originally Posted by .torrented View Post
thats strange... cause as soon as i unlocked and put a custom recovery on it it would say tampered/unlocked no matter what
That is true well you are still s on

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
The Delivery Guy
If someone has helped you,please click the THANKS button on that post.
Please post questions so others can benefit from the answers(<-this means do not PM me questions)
donate to my device fund
 
H3Dude
Old
#26  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 262
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland
Default what about CID-11111111 on the screen?

If we are talking strictly about getting the bootloader screen back to what it looked like stock, in case someone checks, what about getting the CID blurb gone? When I was stock, there wasn't even a CID on the screen. Now there is CID- 11111111 or CID-22222222. Just asking. Is there a way to change the CID back to what it was?
 
CastleBravo
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 103
Join Date: Dec 2011
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by H3Dude View Post
If we are talking strictly about getting the bootloader screen back to what it looked like stock, in case someone checks, what about getting the CID blurb gone? When I was stock, there wasn't even a CID on the screen. Now there is CID- 11111111 or CID-22222222. Just asking. Is there a way to change the CID back to what it was?

Yes, the oem write_cid command allows you to revert cid to any value you want (as long as you have s-off or super cid). I think the Verizon cid is vzw__001 or something like that, but I'm not sure so make sure to verify that before trying it. Although users have reported that Verizon doesn't really care about s-off and unlock, so you probably will be fine leaving it with super cid.
HTC Sensation
The Following User Says Thank You to CastleBravo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
scotty1223
Old
#28  
scotty1223's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2,309
Posts: 2,275
Join Date: Jan 2011
Default Re: [how to]reset your lock status flag

Changing cid back to VZW__001 is part of the back to stock process. The cid is only displayed when s off. When you turn s back on,it will disappear.

Sent from my HTC PG09410 using Tapatalk 2
The Delivery Guy
If someone has helped you,please click the THANKS button on that post.
Please post questions so others can benefit from the answers(<-this means do not PM me questions)
donate to my device fund
 
maxtcee
Old
#29  
maxtcee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 1,224
Join Date: Jan 2009
Location: South Jerz
This is great news
So if I wanted to return my dna I would do this before I do s on?
 
scotty1223
Old
#30  
scotty1223's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2,309
Posts: 2,275
Join Date: Jan 2011
Default Re: [how to]reset your lock status flag

Quote:
Originally Posted by maxtcee View Post
This is great news
So if I wanted to return my dna I would do this before I do s on?
Yes.

Sent from my HTC PG09410 using Tapatalk 2
The Delivery Guy
If someone has helped you,please click the THANKS button on that post.
Please post questions so others can benefit from the answers(<-this means do not PM me questions)
donate to my device fund

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes