FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[Q] Bricked HTC One X - please help

21 posts
Thanks Meter: 0
 
By Kilburn, Junior Member on 22nd February 2013, 11:36 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd February 2013, 07:05 PM |#21  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
C:\Users\---->fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.3.1.0-evita.img
error: cannot load 'openrecovery-twrp-2.3.1.0-evita.img'

EDIT Error Fixed.

Also, thought we were flashing 3,1?
Last edited by Kilburn; 23rd February 2013 at 07:09 PM. Reason: Error Fixed
 
 
23rd February 2013, 07:07 PM |#22  
Senior Member
Flag san fran california
Thanks Meter: 448
 
More
Quote:
Originally Posted by Kilburn

C:\Users\---->fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.3.1.0-evita.img
error: cannot load 'openrecovery-twrp-2.3.1.0-evita.img'

Also, thought we were flashing 3,1?

I was referencing the 2nd digit ... So that is 3.1... Did you open the command prompt within the fastboot directory?
23rd February 2013, 07:11 PM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by a box of kittens

I was referencing the 2nd digit ... So that is 3.1... Did you open the command prompt within the fastboot directory?

Yes, and I flashed the recovery. Everything seemed to work. Now when I boot into 3.1, I'm not able to use the touchscreen
23rd February 2013, 07:16 PM |#24  
Senior Member
Flag san fran california
Thanks Meter: 448
 
More
Oh crappers that's right you had taken the ota to jelly bean.... My bad you'll need the newest version :/

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

adb push romname.zip /sdcard/downloads(your desired folder
You could technically push the Rom while in recoverytry that
23rd February 2013, 07:16 PM |#25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Flash http://techerrata.com/file/twrp2/evi...1.0-evita.img?
Same way I flashed the last one?
23rd February 2013, 07:19 PM |#26  
Senior Member
Flag san fran california
Thanks Meter: 448
 
More
Yes after you flash try the command I gave you
23rd February 2013, 07:24 PM |#27  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
In CMD, adb push ViperXL-3.2.3.zip /sdcard/downloads?
23rd February 2013, 07:26 PM |#28  
Senior Member
Flag san fran california
Thanks Meter: 448
 
More
Quote:
Originally Posted by Kilburn

In CMD, adb push ViperXL-3.2.3.zip /sdcard/downloads?

Yes while in recovery
23rd February 2013, 07:30 PM |#29  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Alright, now I got 3254 KB/s (335514992 bytes in 100.680s).
Think it worked

Though, I'm not sure if that worked, as the file I downloaded was 600MB large, and I can't find it in the install menu
Last edited by Kilburn; 23rd February 2013 at 07:49 PM. Reason: Info
23rd February 2013, 07:49 PM |#30  
Senior Member
Flag san fran california
Thanks Meter: 448
 
More
Quote:
Originally Posted by Kilburn

Alright, now I got 3254 KB/s (335514992 bytes in 100.680s).
Think it worked

Hmm go into twrp click install can you see viper
23rd February 2013, 07:51 PM |#31  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No, going to try again. Redownloading the rom.
At first I kept getting "Device not found" Or "Device offline"

I'll let you know when I get it downloaded.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes