Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Keep getting this error and can't find why...

OP FingersMcGee7

22nd February 2013, 12:13 PM   |  #1  
FingersMcGee7's Avatar
OP Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 4
 
67 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Anyone else experience this as well?

Sent from my SCH-I535 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361531567540.jpg
Views:	459
Size:	47.0 KB
ID:	1751125  
22nd February 2013, 06:35 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by FingersMcGee7

Anyone else experience this as well?

Sent from my SCH-I535 using xda premium

I haven't seen it today, but it is something that appears to crop up from time to time in the Play store with purchased apps. If rebooting doesn't fix it try clearing the cache and data in the Play Store app, or re-install the Play Store app.
24th February 2013, 08:35 AM   |  #3  
thesoldier's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
953 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Re: Keep getting this error and can't find why...
It looks like you changed your DPI, I believe doing that can break things with the play store.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
24th February 2013, 02:45 PM   |  #4  
barrackOBAMA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
579 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Re: Keep getting this error and can't find why...
This happened to me while running a 4.2 rom

After turning off wifi and waiting ten minutes....
Went back, tried again and had no problems :/

Weird

Sent from club Clean Rom
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes