Post Reply

[Q] Renovate 1.1 & CWM update loop

OP 10xOXR

24th February 2013, 12:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Afternoon all!

I'm got the Renovate 1.1 ROM running on my device and all is fine and dandy with it, except that I'm now not able to get into CWM properly.

My phone downloaded the OTA update for Renovate to address some minor issues, rebooted into Recovery and installed them itself, then rebooted. All very well, you may say, but upon restarting it then wanted to do it all over again, saying that the same update was available. Now whenever I try to get into CWM to do anything, all it does is automatically launch the Aroma installer for this damned update over and over, no matter how many times I let it complete the install!

I've tried a factory reset from the bootloader, and even overwriting CWM in fastboot but it still does the same thing. Stuck like this, I can't even reinstall the ROM.

Any thoughts on what I can do to get this sorted? At a loss now and my knowledge is limited.

Thanks.
24th February 2013, 01:10 PM   |  #2  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,675
 
14,118 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by 10xOXR

Afternoon all!

I'm got the Renovate 1.1 ROM running on my device and all is fine and dandy with it, except that I'm now not able to get into CWM properly.

My phone downloaded the OTA update for Renovate to address some minor issues, rebooted into Recovery and installed them itself, then rebooted. All very well, you may say, but upon restarting it then wanted to do it all over again, saying that the same update was available. Now whenever I try to get into CWM to do anything, all it does is automatically launch the Aroma installer for this damned update over and over, no matter how many times I let it complete the install!

I've tried a factory reset from the bootloader, and even overwriting CWM in fastboot but it still does the same thing. Stuck like this, I can't even reinstall the ROM.

Any thoughts on what I can do to get this sorted? At a loss now and my knowledge is limited.

Thanks.

does the rom still boot up ? if so check for the ota file.zip on the sdcard and delete it !
The Following User Says Thank You to Mr Hofs For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 01:45 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Mr Hofs

does the rom still boot up ? if so check for the ota file.zip on the sdcard and delete it !

Thanks for that! Deleted the zip that was store in the OTA folder and then uninstalled the OTA app itself. CWM complained about not being able to find the zip in question, but I was able to wipe the phone and reinstall the ROM (plus the update manually).
24th February 2013, 01:46 PM   |  #4  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,675
 
14,118 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: [Q] Renovate 1.1 & CWM update loop
Good !

CASE CLOSED !
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes