FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[MOD][GUIDE] 4.1.2 Enable Ripple Effect

81 posts
Thanks Meter: 165
 
By CahBagoes354, Member on 7th March 2013, 05:33 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hai,
This is easy guide to get back ripple effect in galaxy s III mini...


REQUIREMENTS:
1. Rotted only
2. Deodex and not deodex


INSTRUCTION:

1. DECOMPILE framework-res.apk

2. Go to
Framework-res/res/values-hdpi/

3. Open bools.xml

4. Find
Code:
<bool name="config_isWaterRippleEnabled">false</bool>
5. Change to
Code:
<bool name="config_isWaterRippleEnabled">true</bool>
save bools.xml

6. Recompile framework-res.apk

7. Push new framework-res.apk to system/framework, set permision to rw-r-r

8. Reboot




Done, and now you get back ripple effect in your S III mini.





And if you like my work, don't forget to click on "Thanks" button



Sent from my GT-I8190 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ripple.jpg
Views:	4893
Size:	104.6 KB
ID:	1802453  
Last edited by CahBagoes354; 13th March 2013 at 07:25 PM.
The Following 13 Users Say Thank You to CahBagoes354 For This Useful Post: [ View ]
 
 
11th March 2013, 01:49 AM |#2  
Senior Member
Flag Manado
Thanks Meter: 23
 
More
what tool u use? link please..

can u provide some SS guide?

thanks
11th March 2013, 05:23 AM |#3  
CahBagoes354's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 165
 
More
Re: [MOD][GUIDE] 4.1.2 Enable Ripple Effect
Apkmanager, or apktool

Sent from my GT-I8190 using xda premium
11th March 2013, 10:52 AM |#4  
Senior Member
Flag Manado
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by CahBagoes354

Apkmanager, or apktool

Sent from my GT-I8190 using xda premium

help me enable ripple effect please ,
heres my framework http://www.mediafire.com/?gdr089y8t6xl1y2
12th March 2013, 11:37 PM |#5  
cheech01's Avatar
Senior Member
Flag Lübeck
Thanks Meter: 120
 
More
Thanks first for you Mod/Guides !!!!!

Houston we have a Problem :

Please can you help me ???


What doing wrong ??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Unbenannt.jpg
Views:	1711
Size:	52.9 KB
ID:	1800439  
13th March 2013, 12:05 AM |#6  
CahBagoes354's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 165
 
More
Quote:
Originally Posted by cheech01

Thanks first for you Mod/Guides !!!!!

Houston we have a Problem :

Please can you help me ???


What doing wrong ??

you change the image .9. png
13th March 2013, 01:31 AM |#7  
cheech01's Avatar
Senior Member
Flag Lübeck
Thanks Meter: 120
 
More
AW: [MOD][GUIDE] 4.1.2 Enable Ripple Effect
No...i have only change ripple Effekt to true..... but i have a Theme Installed before. Is this the problem?

This theme : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2156286

Sent from my GT-I8190 using xda premium
13th March 2013, 02:20 AM |#8  
CahBagoes354's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 165
 
More
Re: [MOD][GUIDE] 4.1.2 Enable Ripple Effect
Quote:
Originally Posted by cheech01

No...i have only change ripple Effekt to true..... but i have a Theme Installed before. Is this the problem?

This theme : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2156286

Sent from my GT-I8190 using xda premium

you have to patch it back in the picture, use draw9patch.


Sent from my GT-I8190 using xda premium
13th March 2013, 12:25 PM |#9  
Benzonat0r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,256
 
More
Quote:
Originally Posted by cheech01

Thanks first for you Mod/Guides !!!!!

Houston we have a Problem :

Please can you help me ???


What doing wrong ??

Which version of apktool do you have? It needs to be 1.5.2. Update your aapt as well.
13th March 2013, 03:45 PM |#10  
Senior Member
Flag Harare
Thanks Meter: 255
 
More
finally managed to make the changes to my framework-res.apk
apktool version needed to be updated and then it worked
thanks to CahBagoes354
16th March 2013, 03:07 AM |#11  
Cipher666's Avatar
Senior Member
Flag Ulcinj
Thanks Meter: 147
 
More
Question
This don't work for me! I use apk-multi-tool to decompile and recompile framework-res.apk but when i push it i get bootloop.
Decompile and compile without any error. Do i need to do something more?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes