Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,250 Members 41,413 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] MaximusHD | 42.0.0 | Android 4.4.3 KitKat | Sense UI 6.0 | Fast&Stable | Custom OTA Updates | 6.06.401.1 | Online

Tip us?
 
Magpir
Old
#1741  
Account currently disabled
Thanks Meter 415
Posts: 4,162
Join Date: Jul 2011
i have made a custom zip for the firmware

it does not contain Hboot and tz.img but still contains the touchdrivers.
SO MAKE SURE U HAVE THE LATEST TWRP INSTALLED FIRST


here it is

https://mega.co.nz/#!hNhHzTDI!OfPTMm...v_iS88IaB-PytY
 
abheshekk
Old
#1742  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 239
Join Date: Feb 2009
Hi Guys,

three questions:

1. I am on viper 2.1, how to install this ROM?
2. Does it upgrade my HBoot? I am on 1.44
3. I am s-off and unlocked bootloader, will i be able to downgrade to viper 2.1 if needed?

Thnx
 
tarund
Old
#1743  
tarund's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 245
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Harish_Kumar View Post
I thought 4.3 update comes with Sense 5+
may be this is just a pre-release version..lets see what happens with the final version
Final release will have Sense 5.5
 
herb2805
Old
#1744  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Jul 2009
Default OTG it works!!!

Quote:
Originally Posted by LlabTooFeR View Post
Hard to say. When I update ROM to 4.3 you will be able to test that...
Now it works fine with OTG, many thanks for the great Rom.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-08-26-08-10-52[1].jpg
Views:	904
Size:	21.8 KB
ID:	2214195  
 
hapticc
Old
#1745  
hapticc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 608
Join Date: May 2010
Location: New Delhi

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by abheshekk View Post
Hi Guys,

three questions:

1. I am on viper 2.1, how to install this ROM?
2. Does it upgrade my HBoot? I am on 1.44
3. I am s-off and unlocked bootloader, will i be able to downgrade to viper 2.1 if needed?

Thnx
Of course it will work but you need to wipe data so make a nandroid backup first and then flash.

I would recommend you to

1st Nandroid backup
2nd titanium bacup of all user app+data(if you dont like to start fresh)
3rd flash rom with wipe
4th Restore you titanium backup
5th enjoy

And if you dont like it make a nandroid restore so that you get back on viper one

Sent from my VIPER One using xda premium
 
darkpunk1
Old
#1746  
darkpunk1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 329
Join Date: Mar 2011
Location: Buffalo, NY

 
DONATE TO ME
Widgetlocker force stops
And anybody with latest su binary?

Sent from my HTC One using xda premium
LIFE FROM MY EYES : clas_minimal.vsco.co
Visit my site to take a look at my photography
 
yxtl
Old
#1747  
yxtl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 578
Join Date: Aug 2011
Just for inform you guys .widgets from butterfly used in 4.2.2 work well with this rom I use already msgwidget and noteswidgets

Sent from my HTC One using XDA Premium HD app
POWERED BY
 
mattman83
Old
#1748  
Senior Member
Thanks Meter 1026
Posts: 2,679
Join Date: Jan 2011
Location: Brisbane
Quote:
Originally Posted by Schrotty35 View Post
All working fine here now but the the new radio is not flashed. How can i update the new radio?
Because the rom will not install the new radio. Never has and never will.

Try the radio thread - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2245615

Quote:
Originally Posted by Harish_Kumar View Post
I thought 4.3 update comes with Sense 5+
may be this is just a pre-release version..lets see what happens with the final version
It's a leaked base, basically a work in progress. More than likely HTC first focus on getting sense built on 4.3 in general to make sure the basics work, then start to roll in new sense features once the base is stable. Bit like all the 4.2.2 leaks - some features (like widget lockscreen) only came in the final release.

M.
Stupid questions make baby Jesus cry.
The Following User Says Thank You to mattman83 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
robboski
Old
#1749  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 24
Join Date: Oct 2012
Anyone having problems with poweramp?

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
darkpunk1
Old
#1750  
darkpunk1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 329
Join Date: Mar 2011
Location: Buffalo, NY

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by robboski View Post
Anyone having problems with poweramp?

Sent from my HTC One using xda app-developers app
Im getting
wirh widgetlocker


Sent from my HTC One using xda premium
LIFE FROM MY EYES : clas_minimal.vsco.co
Visit my site to take a look at my photography

Tags
amazing htc one rom, best htc one rom, fastest htc one rom, llabtoofer, most stable htc one rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes