FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

eMbedded Visual Basic Runtime

7 posts
Thanks Meter: 0
 
By Laurent, Junior Member on 28th February 2004, 06:12 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anybody knows where I can find the f... embedded visual basic runtime (WM2003), that I've been looking now for 45 min and I am fed-up !!!!
:evil: :cry:
 
 
28th February 2004, 06:38 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
it is on microsoft.com

here's the link: http://www.microsoft.com/windowsmobi...loper/evb.mspx
29th February 2004, 03:14 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I know what you mean about that. I only found it before by doing a Google. It's a labyrinth to find any of this stuff.
5th July 2004, 04:35 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
The new for this site / area is: /http://msdn.microsoft.com/mobility/prodtechinfo/platforms/windowsmobile/downloads/evb_eula.aspx
17th September 2008, 11:34 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Lightbulb Download evb runtime
Hi everybody,

To download evb runtime for your pocket pc

either log on:

http://download.microsoft.com/downlo...bppc.armv4.cab

or

find the attachment to this post.

Bye,
Attached Files
File Type: zip msvbppc.armv4.zip - [Click for QR Code] (1.09 MB, 1124 views)
6th October 2008, 09:01 PM |#6  
mobilecriss's Avatar
Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 0
 
More
"Failed to load resource MSDAERRO.DLL" on my HTC Touch Pro.

Cannot find this f@#$%ng file anywhere. All the old links are not working anymore. Do you know another location for it?

EDIT: I had the Regional Settings set to "Romanian". I set it to English (US) and it worked.

Thank you.
Last edited by mobilecriss; 6th October 2008 at 09:16 PM.
18th November 2008, 10:18 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by mobilecriss

"Failed to load resource MSDAERRO.DLL" on my HTC Touch Pro.

Cannot find this f@#$%ng file anywhere. All the old links are not working anymore. Do you know another location for it?

EDIT: I had the Regional Settings set to "Romanian". I set it to English (US) and it worked.

Thank you.

Thanks! Same problem on my Artemis -> Changed Regional Settings "to English (US)" and then it worked :)
29th April 2009, 01:59 PM |#8  
darfri's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Worked for me too but changing it back wont let run the VB dependent program because it doesn't like commas instead of dots in numbers. Dead oldware crap
29th April 2009, 08:27 PM |#9  
Rudegar's Avatar
Retired Moderator
Flag DK
Thanks Meter: 45
 
More
embedded visual c++ is also free and don't suffer from pesky runtimes
19th April 2010, 08:53 AM |#10  
Member
Flag Tulln
Thanks Meter: 0
 
More
VB on WM6.5
Does anybody run .vb applications on WM6.5? None of my older applications
works properly.
27th April 2010, 10:35 PM |#11  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by selberherr

Does anybody run .vb applications on WM6.5? None of my older applications
works properly.

Same here! Is there a way to make them work again?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes