Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,798 Members 49,702 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] ATT Wifi Hotspot

Tip us?
 
homeslice976
Old
(Last edited by homeslice976; 11th October 2013 at 03:54 PM.) Reason: updated for new base
#1  
homeslice976's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 2106
Posts: 2,881
Join Date: Feb 2010
Location: Central Pennsylvania

 
DONATE TO ME
Default [MOD] ATT Wifi Hotspot

Hey all - Just a simple mod to enable native wifi hotspot for ATT users who are stock/rooted. Flashable in recovery.

wfhs2 is from 1.26.502.10
wfhs3 is from 3.17.502.3 (4.3)

Flash in Recovery (TWRP and CWM should both work), wipe caches (cache and dalvik), reboot.
Attached Files
File Type: zip wfhs2.zip - [Click for QR Code] (8.75 MB, 2551 views)
File Type: zip wfhs3.zip - [Click for QR Code] (172.8 KB, 1013 views)
The Following 46 Users Say Thank You to homeslice976 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
specter491
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 191
Join Date: Dec 2010
Location: Pembroke Pines
Will this alert ATT that I am using hot spot? I don't mean the whole packet analysis thing, but will it directly alert them that I am using hotspot? Thanks
 
homeslice976
Old
#3  
homeslice976's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 2106
Posts: 2,881
Join Date: Feb 2010
Location: Central Pennsylvania

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by specter491 View Post
Will this alert ATT that I am using hot spot? I don't mean the whole packet analysis thing, but will it directly alert them that I am using hotspot? Thanks
While I'm not an ATT employee and cannot confirm 100% - I've used this method for years on multiple devices. As long as you're not abusing it, it should not raise any flags. I wouldn't suggest using it as your home internet service though
 
georgieff
Old
#4  
georgieff's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 32
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles
Thank you for the patch. It works great!
 
jam10238
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 161
Join Date: Jan 2012
Works great! Thanks!!!!!

Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
dmjlabelle
Old
#6  
dmjlabelle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 272
Join Date: Dec 2011
Location: Memphis
Worked like a charm. Thanks. At the moment this is all I was needing.
 
skrigz
Old
#7  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 99
Join Date: Apr 2008
Default Yeah Buddy

Thanks man worked great!
 
jeeptrash
Old
#8  
Member
Thanks Meter 24
Posts: 97
Join Date: Feb 2012
Works. Thanks!

Sent from my HTC One using xda premium
The Following User Says Thank You to jeeptrash For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
frostxinfinity
Old
#9  
frostxinfinity's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 82
Join Date: Jan 2012
Location: Rochester, NY
Thank you sir, worked like a charm!
AT&T HTC One M7
Stock, rooted.
Flashaholic and a legendary Swyper..Yes, Mr. Frost has indeed fallen from his rocker.

Work Device - AT&T HTC One XL (White)
~Retired Devices~
AT&T HTC Vivid
AT&T HTC Desire HD
 
shook187
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 813
Posts: 2,829
Join Date: Oct 2010
Location: Haverhill MA
I flashed it but I don't see it on my apps. Exactly what am I looking for?

Sent from my HTC One using xda app-developers app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes