MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Thread Closed

keys to press to go into recovery mode? neo-v ?

26th April 2013, 03:18 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
hi guys, i have a custom rom-
xpria ultimate HD 2.0.3
FOR MY SONY XPERIA NEO-V

iw ant to change the rom
i do the following
reboot normally the phone using x-parts but it always shows the nexus logo and goes into normal screen
reboot using cwm - also reboots to the sony logo then shows the nexus sign and goes into normal phone mode
i tried rebooting then holding then power button as well as the volumr up and down buttin
can anybody tell me again what the correct procedure?
26th April 2013, 03:29 PM   |  #2  
milanjm's Avatar
Senior Member
Dark side of the matrix
Thanks Meter: 383
 
784 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
I'm doing that by rebooting the phone and continuously pressing the volume down button when the kernel logo appears until the phone vibrates. Note: continuously pressing (pressing and releasing), not keeping the button pressed

Sent from my Xperia Neo V using xda app-developers app
26th April 2013, 03:38 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
cant eh...
i hold the power button down as i keep pressing and releasing the volume key right?
i don't have to plug it into my pc right?
i always see the nexus 7 logo flash b4 going to normal phone..

this what happends
i press "power buttion " and hold it, then start to press and relase the volume key non stop. even b4 i see the "sony"
then the sony" logo" disappears and goes into the nexus 7 logo like.. and the goes to normal phone

Quote:
Originally Posted by milanjm

I'm doing that by rebooting the phone and continuously pressing the volume down button when the kernel logo appears until the phone vibrates. Note: continuously pressing (pressing and releasing), not keeping the button pressed

Sent from my Xperia Neo V using xda app-developers app

26th April 2013, 03:50 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
safe mode if i follow the volume down key
now ti try again.. i get the safe mode
Quote:
Originally Posted by clementandre

i hold the power button down as i keep pressing and releasing the volume key right?
i don't have to plug it into my pc right?
i always see the nexus 7 logo flash b4 going to normal phone..

this what happends
i press "power buttion " and hold it, then start to press and relase the volume key non stop. even b4 i see the "sony"
then the sony" logo" disappears and goes into the nexus 7 logo like.. and the goes to normal phone

26th April 2013, 04:22 PM   |  #5  
Samak's Avatar
Senior Member
Flag Siliguri
Thanks Meter: 280
 
485 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
I think u have locked bootloader right? In locked bootloader u have to install cwm again after installing any custom rom... After flashing UHD u havnt installed cwm again thats why its not working...

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
26th April 2013, 07:27 PM   |  #6  
Ghostfreak NB's Avatar
Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 3,167
 
4,589 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
--Deleted --

Sent from my MT11i using xda premium
Last edited by Ghostfreak NB; 26th April 2013 at 07:30 PM.
27th April 2013, 08:28 AM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
still cant even after tapping the screen
still cant eh....
Quote:
Originally Posted by Ghostfreak NB

--Deleted --

Sent from my MT11i using xda premium

27th April 2013, 09:05 AM   |  #8  
eagleeyetom's Avatar
Developer Committee / Senior Moderator / XDA Portal Team
Flag Somewhere in Poland
Thanks Meter: 11,341
 
6,108 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Your thread has been already locked. Please do not open another one if you don't want to be into trouble.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes