Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,615 Members 45,902 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HACK][ROOT] Iron Man 3 Stark credits and Iso-8 hack

Tip us?
 
Rv57500
Old
(Last edited by justmpm; 29th April 2013 at 08:27 PM.)
#1  
Rv57500's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 88
Posts: 111
Join Date: Apr 2013
Location: Mumbai
Default [HACK][ROOT] Iron Man 3 Stark credits and Iso-8 hack

Mod Edit: Do not post warez.

If a piece of software requires you to pay to use it, then pay for it. We do not accept warez nor do we permit any member to promote or describe ways in which Warez, cracks, serial codes or other means of avoiding payment, can be obtained. This is a site of developers, i.e. the sort of people who create such software. When you cheat a software developer, you cheat us as a community.


It does not matter if the coins can be earned during game play. Since they can be purchased from the play store than these hacks become warez.

Thread closed.
The Following 10 Users Say Thank You to Rv57500 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ic3tea
Old
#2  
ic3tea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 692
Join Date: Feb 2011
Location: Malaysia
ISO hack do not work .


Sony Ericsson Xperia X10
|- Android 4.0.4
----|- RemICS v1.3V3 - GALAXY SIII New

Sony Xperia Tipo Dual
|- Android 4.0.4
----|- Stock Rom Frimware 11.0.A.6.8 New

Samsung Galaxy Note 10.1
|- Android 4.1.2
----|- Stock Rom New

Samsung Galaxy W
|- Android 4.2.2
---|- Rooted
---|- Custom Rom New

Sony Xperia L
|- Android 4.1.2
---|- Stock Rom New

Sony Ericsson Xperia Arc S
|- Android 4.0.4
---|- Xperia Z1 Honami ROM_Exclusive Edition New
 
Rv57500
Old
#3  
Rv57500's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 88
Posts: 111
Join Date: Apr 2013
Location: Mumbai
Here is the screenshot

Hit thanks if I helped.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
 
sergeantTITO
Old
#4  
sergeantTITO's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 46
Join Date: Feb 2011
still asks for root privilege although i gave it...help?
past: Motorola RAZR V3 > Motorola MPX200 > T-Mobile MDA Vario > HTC Wildfire > ZTE Skate > ZTE Grand X In > LG Optimus L9 II
 
Rv57500
Old
#5  
Rv57500's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 88
Posts: 111
Join Date: Apr 2013
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by sergeantTITO View Post
still asks for root privilege although i gave it...help?
Open superuser app then click on settings then click on automatic response, then choose always allow.

Hit thanks if I helped.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
 
En Kee
Old
#6  
En Kee's Avatar
Member
Thanks Meter 44
Posts: 87
Join Date: Mar 2013
Location: Strasbourg
I did it with XP and money but impossible to do with ISO-8... frustrating.
HTC Ace: Unoff. CM11 Nightlies by Mustaavalkosta
Nexus 7 v2: ParanoidAndroid 4.5 Alpha1 with ElementalX 2.13 Kernel by flar2
 
safademirel
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Feb 2013
Auto İdentify
Dword
Word
Byte
Float

How i must search?
 
sergeantTITO
Old
#8  
sergeantTITO's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 46
Join Date: Feb 2011
game killer is automatically allowed but still no help, even with gamecih, everything shows no root although titanium backup works flawleslly
past: Motorola RAZR V3 > Motorola MPX200 > T-Mobile MDA Vario > HTC Wildfire > ZTE Skate > ZTE Grand X In > LG Optimus L9 II
 
Rv57500
Old
#9  
Rv57500's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 88
Posts: 111
Join Date: Apr 2013
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by En Kee View Post
I did it with XP and money but impossible to do with ISO-8... frustrating.
It took sometime but it was successful. First it didn't work for me also but after sometime, it worked as you can see in the screenshot above.

Hit thanks if I helped.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to Rv57500 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Rv57500
Old
#10  
Rv57500's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 88
Posts: 111
Join Date: Apr 2013
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by safademirel View Post
Auto İdentify
Dword
Word
Byte
Float

How i must search?
I used Dword.

Hit thanks if I helped.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2

The Following 2 Users Say Thank You to Rv57500 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes