Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,823 Members 52,701 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Android device ( SGC-S3 msm7627a )

Tip us?
 
abdullahzabarah
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Apr 2011
Phone [Q] Android device ( SGC-S3 msm7627a )

Dear all,
I have bought a new android mobile device with the following details:
Device: SGC-S3
Name: msm7627a
Radio: 8X25-SSNSKMLYM-10145451
Network: Dual (GSM + CDMA) at the same time.
Bootloader: Unknown
Hardware: armeabi-v7a
Board: 7x27
Serial: MSM8625QRD5
Android: 4.0.4
Build Version: IMM76I
Build Date: Feb/04/2013 05:06:53 AM
SDK: 15
Kernel: 3.0.21-perf
wujun@wujun-desktop #1
SMP PREEMPT Mon Feb 4 19:12:48
CST 2013

And it's a chines device which look exactly like Samsung Galaxy S3, and it's

not rooted. My question is, is there a way to root this device with the above

details, and can I use ROMS which worked with Samsung Galaxy S3 in my device.
Note that I can also use the same buttons to launch to recovery mode (boot

while holding the volume up, home button and power button simultaneously), I

have tried it once and reset to factory settings. (it worked only once and I

couldn't launch again I don't know how to do it again)
Please advice and help.
 
abdullahzabarah
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Apr 2011
Prompt Please reply

please advice me,,,,,,
 
chickenkicker99
Old
#3  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 51
Join Date: May 2013
Location: West Midlands
Default hi

Quote:
Originally Posted by abdullahzabarah View Post
Dear all,
I have bought a new android mobile device with the following details:
Device: SGC-S3
Name: msm7627a
Radio: 8X25-SSNSKMLYM-10145451
Network: Dual (GSM + CDMA) at the same time.
Bootloader: Unknown
Hardware: armeabi-v7a
Board: 7x27
Serial: MSM8625QRD5
Android: 4.0.4
Build Version: IMM76I
Build Date: Feb/04/2013 05:06:53 AM
SDK: 15
Kernel: 3.0.21-perf
wujun@wujun-desktop #1
SMP PREEMPT Mon Feb 4 19:12:48
CST 2013

And it's a chines device which look exactly like Samsung Galaxy S3, and it's

not rooted. My question is, is there a way to root this device with the above

details, and can I use ROMS which worked with Samsung Galaxy S3 in my device.
Note that I can also use the same buttons to launch to recovery mode (boot

while holding the volume up, home button and power button simultaneously), I

have tried it once and reset to factory settings. (it worked only once and I

couldn't launch again I don't know how to do it again)
Please advice and help.
hi do u still have this device?
 
abdullahzabarah
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by chickenkicker99 View Post
hi do u still have this device?
I did sell it, but I did rooted it using application called Unlock Root Pro.
 
chickenkicker99
Old
#5  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 51
Join Date: May 2013
Location: West Midlands
Quote:
Originally Posted by abdullahzabarah View Post
I did sell it, but I did rooted it using application called Unlock Root Pro.
dam lol we needed ur device to make ics for ours lol
 
abdullahzabarah
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by chickenkicker99 View Post
dam lol we needed ur device to make ics for ours lol
How can I help you,,,,!!! want to make a ROM backup or what !!!!
 
chickenkicker99
Old
#7  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 51
Join Date: May 2013
Location: West Midlands
i got micromax a57 n looking for ics n ur device is closet to it talk to this guy he will talk 2 u privite message u link
 
GeekyDroid
Old
#8  
GeekyDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 542
Posts: 423
Join Date: Dec 2012
Location: /home/sasa/
Quote:
Originally Posted by abdullahzabarah View Post
How can I help you,,,,!!! want to make a ROM backup or what !!!!
I want you to make a System dump and boot.img dump so we can see if it's possible to port!
Thanks in advance.


On holiday from 11.07-27.07, so I may not be active till I come back from abroad
 
abdullahzabarah
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by SasaKovacic View Post
I want you to make a System dump and boot.img dump so we can see if it's possible to port!
Thanks in advance.
Where can I find the file update.zip in the phone and where it can be located,,, so I can do what you have said in your guide to convert Stock ROM to flashable ZIP??
 
GeekyDroid
Old
#10  
GeekyDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 542
Posts: 423
Join Date: Dec 2012
Location: /home/sasa/
Quote:
Originally Posted by abdullahzabarah View Post
Where can I find the file update.zip in the phone and where it can be located,,, so I can do what you have said in your guide to convert Stock ROM to flashable ZIP??
Do you have Stock ROM of that device?


On holiday from 11.07-27.07, so I may not be active till I come back from abroad

The Following User Says Thank You to GeekyDroid For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes