Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,489 Members 45,814 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

SAMSUNG GALAXY S4 [live demo unit]

Tip us?
 
keemo.rom
Old
#1  
keemo.rom's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 176
Join Date: Dec 2012
Location: Romania
Default SAMSUNG GALAXY S4 [live demo unit]

hey guys ,i have in my hands a brand new galaxy s4 live demo unit ,does anyone knows what can i do to use this device like proper phone ,with gsm network. I read about s3 live demo unit ,it has de gsm module but it seems a "antena" is the problem..Does anyone did this kind of transformation on s2,s3 etc ?
thanks in advance !
SmartDroid V2.1 [SPR and Zdroid]
 
Hoggles
Old
#2  
Hoggles's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 557
Join Date: Jun 2011
Location: under a doxie
This is the development section. This is a question you're asking and belongs in the Q&A forum.

Please PM a moderator & ask them to move it.

Thank You!
Mini Doxie FTW!


When all choices seem wrong, choose restraint ~ Yoda
SGS4 M919
GE 32.1 / 4.4.2
 
GiantJay
Old
#3  
GiantJay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 597
Posts: 1,529
Join Date: Jul 2012
Location: Sacramento, CA
Quote:
Originally Posted by keemo.rom View Post
hey guys ,i have in my hands a brand new galaxy s4 live demo unit ,does anyone knows what can i do to use this device like proper phone ,with gsm network. I read about s3 live demo unit ,it has de gsm module but it seems a "antena" is the problem..Does anyone did this kind of transformation on s2,s3 etc ?
thanks in advance !
Why do you have a demo phone and want to use it on a carrier. Sounds stolen.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to GiantJay For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
keemo.rom
Old
#4  
keemo.rom's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 176
Join Date: Dec 2012
Location: Romania
Quote:
Originally Posted by GiantJay View Post
Why do you have a demo phone and want to use it on a carrier. Sounds stolen.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
sounds like i have a pritty cool job ,i work in one of the ten stores in romania where it could be seen for a moment ! i work at Orange ,i was just curios if someone did this operation..
thanks in advance !
SmartDroid V2.1 [SPR and Zdroid]
 
F-bone
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 157
Join Date: May 2010
At this point I think this question does indeed belong to the developers section. It would be pretty cool to be able to convert Demo Units to normal phones. I have a lot of friends who own mobile phone shops and would like to make this conversion. Besides it is a shame to have a half-working S4 and not be able to make it work!

Hope that developers can solve this in the future and I would be happy to donate as there is a chance to get my hands on a demo unit, too.
 
sbn_g
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2013
Default HOW to remove demo video

how i can remove the demo video i lock the screen but it turn on again with the demo video, somebody know how i remove that? PLEASE HEEEELP ME!
 
troyboytn
Old
#7  
troyboytn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 584
Posts: 1,617
Join Date: Sep 2009
Location: Knoxville
No one in this forum will be able to help with what you need. If you are in Romania, you will need to re-post this in the Q&A section in the international S4 forum.
 
aZzz.bZzz
Old
#8  
aZzz.bZzz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 1,023
Join Date: Jan 2008
Location: North KZ
Quote:
Originally Posted by sbn_g View Post
how i can remove the demo video i lock the screen but it turn on again with the demo video, somebody know how i remove that? PLEASE HEEEELP ME!
you could just do wipe in recovery and RETAIL MODE app will be deleted
 
studelube
Old
#9  
studelube's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 25
Join Date: Sep 2012
Go into the Samsung retail mode app. The passcode is 5444. Go to demo mode timing or something like that and set it to start at like 4:00am and finish at 4:01am. Thats what I did. Works a treat

Sent from my GT-I9305 using xda premium
 
aZzz.bZzz
Old
#10  
aZzz.bZzz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 1,023
Join Date: Jan 2008
Location: North KZ
thats just workaround. but not a solution

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more