Post Reply

[jfltexx][jflte][CWM Advanced Edition] PhilZ Touch

16th May 2013, 02:32 PM   |  #1  
Phil3759's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 31,219
 
9,306 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
Main thread + features + install instructions + dev support
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2201860


PhilZ Touch is a CWM Advanced Edition that adds all the features you could ever miss in CWM
It is a well proven recovery for many phones

It also adds a full touch interface a completely configurable GUI


Please give your feedback, what works, and any bug you could encounter
Read the features, and check if you are missing something

Also, do not forget to read about the powerful aroma file manager integration and double tap shortcut


Download links
Last version can be found here:
Quote:

Now: one common recovery for all: jflte
The jfltexx variant is no more updated, use jflte common variant


i9505 (jfltexx ---> jflte)
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition

Big thanks to @wanam and @ausdim for their great support with providing kernels and support in compiling them
Last edited by Phil3759; 13th April 2014 at 07:57 PM.
The Following 605 Users Say Thank You to Phil3759 For This Useful Post: [ View ]
Gondolier
16th May 2013, 02:34 PM   |  #2  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Nice to see you in SGS4 Forums Phil Keep your awesome work on

Where's my thanks?
Last edited by Gondolier; 16th May 2013 at 02:47 PM.
16th May 2013, 02:41 PM   |  #3  
Schrotty35's Avatar
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 213
 
2,019 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Thumbs up
Great to see you here. Download and flashed now.
The Following 3 Users Say Thank You to Schrotty35 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2013, 02:44 PM   |  #4  
Phil3759's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 31,219
 
9,306 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
Great
Waiting for first feedback to remove the scary red warning
The Following 11 Users Say Thank You to Phil3759 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2013, 02:44 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Kraków
Thanks Meter: 2,343
 
1,202 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Awesome PhilZ!

Someone please confirm this works fine!
The Following User Says Thank You to victorator For This Useful Post: [ View ]
16th May 2013, 02:46 PM   |  #6  
Schrotty35's Avatar
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 213
 
2,019 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Not Working by me. Black Screen in recovery. See only the Button on the bottom but the rest is black.

Edit: Ok working. Wait 1 Minute and the Screen is coming but the touch not working correct. The Hardware button also not correct working.
Last edited by Schrotty35; 16th May 2013 at 02:51 PM.
The Following User Says Thank You to Schrotty35 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2013, 02:47 PM   |  #7  
Account currently disabled
Thanks Meter: 998
 
2,222 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Yes Phil it's in the house!!!!
16th May 2013, 02:52 PM   |  #8  
Phil3759's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 31,219
 
9,306 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
Can you give more details
Touch is completely dead or it behaves bad. In that case, how does it act (a video would be helpful)

What issue with hardware buttons
And is the black screen delay on each start
The Following 7 Users Say Thank You to Phil3759 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2013, 02:58 PM   |  #9  
Schrotty35's Avatar
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 213
 
2,019 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Phil3759

Can you give more details
Touch is completely dead or it behaves bad. In that case, how does it act (a video would be helpful)

What issue with hardware buttons
And is the black screen delay on each start

Black Screen on each start yes. After 10 seconds i see the recovery. With the hardware buttons louder and quieter i can not select ever entry. Only every second i can select. With Touch nothing correct working. In Arome the bottom bottons not working. The Font are very small.

Sorry my English is not so good.
Last edited by Schrotty35; 16th May 2013 at 03:00 PM.
16th May 2013, 03:05 PM   |  #10  
Erkan75's Avatar
Senior Member
Flag Bavaria
Thanks Meter: 58
 
178 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Same problems like Schrotty. After choosing something by touch, it seems the screen doesn't refresh. If I go up or down, the screen appears.
Also I tried to format /cache ... it says Done, but from that point I get the messages "Can't mount /cache/*" ... the problem all the recent recoverys had.
On the right top I see time ... it shows me 02:14 ... no wonder the recent recoveries couldn't have a correct time in backup for me. Strange why some users have correct time/date ....

The Following User Says Thank You to Erkan75 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 i9505 Android Development by ThreadRank