Post Reply

[Q] how to root and install rom in Lava iris 405

OP shub4m

20th September 2013, 05:16 PM   |  #201  
shree_tejas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 292
 
2,111 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Need this thread. Keep it updated please
21st September 2013, 11:13 AM   |  #202  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
20 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Done !!!!!!!!
Vipul verma has done it !!!!!!!! Waiting for the custom rom to be uploaded with procedure!!!!!!!!
Yes !!!!! Soon all iris 405 owners will have JB 4.2 so excited with this.
21st September 2013, 12:05 PM   |  #203  
sahil11's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █ C://Earth/India/Punjab
Thanks Meter: 261
 
237 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
hi everyone

checkout and move to this thread

https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=2452642
22nd September 2013, 02:32 PM   |  #204  
Junior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
root lava iris 402
Hello sir I m using Android first time and want to root my Lava iris 402... Give me all the details and requirements..... Pl z do reply soon
22nd September 2013, 03:03 PM   |  #205  
coolprateek.kumar's Avatar
Senior Member
Flag Bhagalpur
Thanks Meter: 544
 
1,259 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by nks2112

Hello sir I m using Android first time and want to root my Lava iris 402... Give me all the details and requirements..... Pl z do reply soon

Install frameroot.apk and root using it.

Hit thanks
24th September 2013, 11:18 AM   |  #206  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Thumbs up Easiest way to Root Lava
simply use FrameRoot 1.5.3 apk in your phone,
select install superuser, then click on borimor.
Restart your Lava Iris 405,
Done....


Download FrameRoot 1.5.3
30th September 2013, 04:36 AM   |  #207  
OP Member
Flag gurdaspur
Thanks Meter: 4
 
45 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Smile Play All Games Yaaahhhoo: D no error now
Have you ever face the low memory error while playing some games which needs high ram.

u all might want to play games in ur 1ghz dual core phones which have only 512MB ram.

move to this thread.

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=46029954
30th September 2013, 07:31 AM   |  #208  
coolprateek.kumar's Avatar
Senior Member
Flag Bhagalpur
Thanks Meter: 544
 
1,259 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by shub4m

Have you ever face the low memory error while playing some games which needs high ram.

u all might want to play games in ur 1ghz dual core phones which have only 512MB ram.

move to this thread.

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=46029954

Yup...but no need to worry about anything... just limit background processes to 1 before you play...you will get 270-300 mb free
30th September 2013, 08:53 PM   |  #209  
ari1717's Avatar
Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 3
 
55 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by coolprateek.kumar

Yup...but no need to worry about anything... just limit background processes to 1 before you play...you will get 270-300 mb free

Nice to see this thread chugging along. Now if the JB 4.2 turned up things would be perfect.
3rd October 2013, 08:45 AM   |  #210  
OP Member
Flag gurdaspur
Thanks Meter: 4
 
45 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Smile
Quote:
Originally Posted by coolprateek.kumar

Yup...but no need to worry about anything... just limit background processes to 1 before you play...you will get 270-300 mb free

i hv tried dat b4 buddy but it only freed up 200 mb wch isnt enough for some games

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank