FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

XDA II Mini Extended Rom Here!!

59 posts
Thanks Meter: 0
 
By rashe30, Member on 15th December 2004, 12:47 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
21st December 2004, 02:05 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
RE
Can use for O2 XDA II?

Can somebody upload here?

What are the new changes?

BT using v1.2?


Thanks

:roll: :roll:
 
 
21st December 2004, 03:44 PM |#12  
Retired Moderator
Thanks Meter: 4
 
More
Could someone PLZ upload this O2 Mini ExtROM file using the regular method:
1. Upload via FTP in to the xda-developers ftp ROOT!!
2. Post new/reply message in which you link to the uploaded file

If you do it this way it works, otherwise the files are automatically deleted!!
22nd December 2004, 02:28 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Neuro senses tell me....
Quote:
Originally Posted by edsub

Could someone PLZ upload this O2 Mini ExtROM file using the regular method:
1. Upload via FTP in to the xda-developers ftp ROOT!!
2. Post new/reply message in which you link to the uploaded file

If you do it this way it works, otherwise the files are automatically deleted!!

I sensed a frustrated soul..........
uploaded the file to the ftpsite, dude.
Attached Files
File Type: zip o2_mini_extrom.zip - [Click for QR Code] (6.62 MB, 661 views)
22nd December 2004, 03:41 AM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
at last .... thank u very much my friend 8)
22nd December 2004, 06:39 AM |#15  
tukmol's Avatar
Member
Flag SANTA ROSA CITY
Thanks Meter: 1
 
More
I am also a ghost dual SIM holder user and I use two different SIMs there are two ways by which you can access the two different sims (one at a time though).
1.) soft rest
2.) switch off phone and switch on
or turn on flight mode and turn off flight mode

May be, (just may be) the dual sim cab is an auto-configure program for the two different sims settings (GPRS, MMS,Internet,Wap, etc)

Right now I do it manually of using the auto config.

Please (somebody) upload the extracted dual sim cab. and we will explore altogether.
22nd December 2004, 07:00 AM |#16  
Junior Member
PI
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tukmol

Please (somebody) upload the extracted dual sim cab. and we will explore altogether.

Here...
Attached Files
File Type: cab fix_dual_sim.sa.cab - [Click for QR Code] (74.9 KB, 46 views)
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes