Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,495 Members 37,370 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][MYST_UL] JmzMystJBSense 4.1.1 Sense 4+ 8-30-2013

Tip us?
 
jmz
Old
(Last edited by jmz; 30th August 2013 at 09:13 PM.)
#1  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4,253
Posts: 3,482
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Default [ROM][MYST_UL] JmzMystJBSense 4.1.1 Sense 4+ 8-30-2013

Code:
#include 
/*
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
 * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
 * you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you.
 */

JmzMystJBSense ROM



Instructions:
Make a backup
Download rom
Factory Reset
Flash in recovery
After first boot and setup, reboot again to clean things up

OPTIONAL (Recommended if you are on a stock rom):
Extract boot.img from zip
Reboot into bootloader
Run command (fastboot flash boot boot.img)
Reboot

Broken:
Bluetooth
Nothing else that I can find. Please let me know if you find anything

Kernel Source

Download

Screenshots

Changelog:
Code:
8-30-13
-------------------------------------
Fixed GPS.  All thanks goes to @blafree64 for this fix

8-13-13
-------------------------------------
Fixed front facing cam
A few minor other things

8-12-13
-------------------------------------
Initial Release

Many more things to come
No one is allowed to use ANYTHING from this rom without asking first.


Thanks:
nitsuj17 - consulted on this project
h8rift - always good to have around
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


The Following 20 Users Say Thank You to jmz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kornklown69
Old
#2  
kornklown69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 732
Posts: 2,098
Join Date: Jan 2011
Location: Springfield, Missouri
downloading now!

Sent from my HTC first using xda premium

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

Quote:
Originally Posted by kornklown69 View Post
downloading now!

Sent from my HTC first using xda premium
Download keeps stopping at 54 bytes for me :S

Sent from my HTC first using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to kornklown69 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jmz
Old
#3  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4,253
Posts: 3,482
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kornklown69 View Post
downloading now!

Sent from my HTC first using xda premium

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------



Download keeps stopping at 54 bytes for me :S

Sent from my HTC first using xda premium
Just rebooted the server. Let me know if you still have the issue

Sent from my HTC first using xda premium
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


 
jmz
Old
#4  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4,253
Posts: 3,482
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Figured out a workaround for the led notification. Will be in the next release

Sent from my HTC first using xda premium
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


The Following 2 Users Say Thank You to jmz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kornklown69
Old
#5  
kornklown69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 732
Posts: 2,098
Join Date: Jan 2011
Location: Springfield, Missouri
Quote:
Originally Posted by jmz View Post
Figured out a workaround for the led notification. Will be in the next release

Sent from my HTC first using xda premium
sweeet!

Sent from my HTC first using xda premium
The Following User Says Thank You to kornklown69 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
chrisliphart
Old
(Last edited by chrisliphart; 10th June 2013 at 01:31 PM.)
#6  
chrisliphart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 457
Join Date: Apr 2010
Location: Atlanta, GA
Of course you dropped this the ONE day I wasn't checking in on the forum! Downloading now. Thanks so much for your hard work!
Samsung Galaxy S5 (T-Mobile): Stock Rooted

If I've helped you in any way, please hit the Thanks button!
The Following User Says Thank You to chrisliphart For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
chrisliphart
Old
(Last edited by chrisliphart; 10th June 2013 at 02:44 PM.)
#7  
chrisliphart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 457
Join Date: Apr 2010
Location: Atlanta, GA
On first boot (during setup), I'm getting "Internet has stopped working", and I also got "Unfortunately the process com.google.process.gapps has been stopped" when I signed into my Google account, as well as intermittently afterwards. Also, when I switched Bluetooth on, I got "Unfortunately Bluetooth Share has stopped." After a reboot, I'm still seeing the gapps and bluetooth share error. And yes, I did a full wipe before installing, and no, I didn't restore with TiBu or anything.

Sense crashes when I try to do anything with the Bookmarks widget. Weird. EDIT: I fixed it by deleting it quickly before it had a chance to try to load data.

Also, the camera interface is locked in landscape mode and the view screen is small. I'm assuming that's because the camera app is expecting more megapixels?

The previews in the recent apps interface are also sideways.

Other than that, it's running smooth! No lag, or crashes (other than what I already pointed out).
Samsung Galaxy S5 (T-Mobile): Stock Rooted

If I've helped you in any way, please hit the Thanks button!
 
jmz
Old
#8  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4,253
Posts: 3,482
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by chrisliphart View Post
On first boot (during setup), I'm getting "Internet has stopped working", and I also got "Unfortunately the process com.google.process.gapps has been stopped" when I signed into my Google account, as well as intermittently afterwards. Also, when I switched Bluetooth on, I got "Unfortunately Bluetooth Share has stopped." After a reboot, I'm still seeing the gapps and bluetooth share error. And yes, I did a full wipe before installing, and no, I didn't restore with TiBu or anything.

Sense crashes when I try to do anything with the Bookmarks widget. Weird. EDIT: I fixed it by deleting it quickly before it had a chance to try to load data.

Also, the camera interface is locked in landscape mode and the view screen is small. I'm assuming that's because the camera app is expecting more megapixels?

The previews in the recent apps interface are also sideways.

Other than that, it's running smooth! No lag, or crashes (other than what I already pointed out).
The first portion during setup I'm unsure of because I haven't experienced that. Maybe get a logcat for me please.

Bluetooth FC I have seen just forgot about it.

Camera yes you are correct in all assumptions. I might be able to do something about it.

Recent apps I just noted today. Shouldn't be too hard to fix. Thanks

Sent from my HTC first using xda premium
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


 
jmz
Old
#9  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4,253
Posts: 3,482
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
As a test please reflash but this time do factory reset and manually wipe system.

Sent from my HTC first using xda premium
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


 
chrisliphart
Old
(Last edited by chrisliphart; 10th June 2013 at 05:46 PM.)
#10  
chrisliphart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 457
Join Date: Apr 2010
Location: Atlanta, GA
Quote:
Originally Posted by jmz View Post
As a test please reflash but this time do factory reset and manually wipe system.

Sent from my HTC first using xda premium
Just tried that, and the errors persist. I fully wiped everything except my media. It's not a huge issue; everything still functions just fine, it just pops up every once in a while.

EDIT:
Just noticed my button backlights aren't working. Again, not a huge deal, but odd, since I'm pretty sure they were working the first time I installed the ROM.
Samsung Galaxy S5 (T-Mobile): Stock Rooted

If I've helped you in any way, please hit the Thanks button!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes