FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

speakerphone bug

n/a posts
Thanks Meter: 0
 
By jamesluo28, Guest on 9th January 2005, 01:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
after i upgrade my pda2k to 1.22, sometimes i cant hear voice when i make a phone call, i have to reset it and it will be normal, anyone have same problems?
 
 
9th January 2005, 11:44 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Me too
I came across the problem today too, I had to reset to be able to hear a voice on calls. Not sure what causes it. Might have to go back to my old ROM :roll:
10th January 2005, 01:51 AM |#3  
Senior Member
Flag Greenville, SC
Thanks Meter: 29
 
More
i ran into this, but not just on speaker-phone mode. i was unable to hear anything when i canned 3 or so phone numbers. after a hard reset it worked great again. this has happend a few times since the rom upgrade.
10th January 2005, 05:37 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by outz

i ran into this, but not just on speaker-phone mode. i was unable to hear anything when i canned 3 or so phone numbers. after a hard reset it worked great again. this has happend a few times since the rom upgrade.

i think you need do the hard reset, just soft reset will be ok.
17th January 2005, 01:29 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I am using xda IIs, with the same problem.. soft reset did the job, but happens once in 3 days...
17th January 2005, 03:09 AM |#6  
iggy's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 17
 
More
I had something similar to this which was solved in an earlier thread. Not sure if it may be related.

For myself and some other users this happened after using the headset, it turns out that this is a known problem whereas the phone still thinks the headset is plugged in even after removing. Stuck the headset jack back in and moved it around a bit. Never had the problem again. Just a thought.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes