Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more

Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more

Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more
Post Reply

T-Mobile MDAIII english Version hangs on Boot loader V2.01

OP joy.d

12th January 2005, 08:04 PM   |  #1  
joy.d's Avatar
OP Senior Member
Flag Oberndorf
Thanks Meter: 0
 
311 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Hi to all,

after a few hours i read some posts for "how to upgrading" a MDAIII i give up.

I had to try update my englisch MDAIII from T-Mobile with the boot loader Version 2.01 to the actually german Update. the update fails, and now the MDAIII starts allways with the Boot loader. (first serial, and when i put it into the cradle with USB v2.01

So i will test some tips from this great forum, but nothing it works,
when i will update with a standard update file the display of my mda
displays Radio Stack update and my PC tell me after a while "please contact your Vedor for helping"

I have nothing idea how i become my MDAIII run again.
(With english or german OS)

normaly i think i must use the normal Update from T-Mobile?
But which? My MDAIII is english, but i dont know it is come
from united states or from england or...???

can i update the boot loader to 2.06?

Now im very tired about this.,, uhhh i see im not a expert.. ;)

Knows anyone a solution to run my MDA again?

(i have not make a Backup before :(((

best greetings to the far world!!

Joy
12th January 2005, 09:30 PM   |  #2  
a7exX's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
http://forum.xda-developers.com/view...15168&start=75
13th January 2005, 11:47 AM   |  #3  
joy.d's Avatar
OP Senior Member
Flag Oberndorf
Thanks Meter: 0
 
311 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Thank you a7.
first all is the same problem. when i will boot the new firmware, the message diplays on my computer "please contact vendor for helping"
(at the first step from the update software - the radio update)

but:

i renamed the file radio_.nbf to radio_.nb

after restart the update utility the mda is flashing !!

but the radio version is now always old ;)
13th January 2005, 02:10 PM   |  #4  
a7exX's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
U renamed radio_.nbf & it didn't flashed Radio.
I haven't seen that msg "please contact vendor for helping". May be u need 2 flash Radio 2 version 1.06, & then 2 1.06.02.
joy.
13th January 2005, 05:37 PM   |  #5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Thank you, i will try.. it later.. :)

My phone Version is actually:

ROM-Version 1.22.01GER
ROm Datum 10/26/04
Radio Version 0.91.00
Protokoll Vers 1337.27
ExtRom 1.22.118 GER

I musst patch the keyboard layout again ;)
(English MDAIII with now - german MDAIII Software) ;)
13th January 2005, 07:09 PM   |  #6  
joy.d's Avatar
OP Senior Member
Flag Oberndorf
Thanks Meter: 0
 
311 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
puhh, tht is not very easy..

i cannot update the radio.

PH20B 0 B GER R 00000000     1.22.01 0 1 1.22.118 0.91.00 91.00

and bluetooth not work with Licence sold out...

sometimes i need a better english vocabulary.. sorry..
joy
29th January 2005, 03:47 PM   |  #7  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
When always i become a problem with update the radio:

is this a problem of the old Boot loader Version 2.01?

or is this a another Problem?

can i fix this problem with update the MDAIII over SD Card?

Best greetings to all ;)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes