How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

How To make a .cab file ??

OP earsatu

3rd March 2005, 06:05 AM   |  #1  
earsatu's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
Can somebody tell me how to make a cab file ?
Is there a special program for it ?
Thanks
3rd March 2005, 12:21 PM   |  #2  
Cyber-mate's Avatar
Senior Member
Flag UAE
Thanks Meter: 8
 
310 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
More
How To make a .cab file ??
Check out www.ocpsoftware.com
9th March 2005, 11:50 AM   |  #3  
xda2jojo's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Tallahassee, Florida, USA
Thanks Meter: 11
 
771 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
WinCE CAB Manager
Use WinCE CAB Manager
Attached Images
File Type: jpg wince_cab_manager.jpg - [Click for QR Code] (45.6 KB, 1580 views)
6th April 2005, 05:47 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Re: WinCE CAB Manager
Quote:
Originally Posted by xda2jojo

Use WinCE CAB Manager

Where is it??? Could you send it to me please. My emai: ndhuy@gdt.gov.vn OR nguyenhuytct@yahoo.com
6th April 2005, 06:23 AM   |  #5  
xda2jojo's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Tallahassee, Florida, USA
Thanks Meter: 11
 
771 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
WinCE CAB Manager
WinCE CAB Manager homepage
http://www.ocpsoftware.com/
6th April 2005, 08:07 AM   |  #6  
buzz_lightyear's Avatar
Retired Moderator
Slovakia
Thanks Meter: 10
 
1,500 posts
Join Date:Joined: Jun 2004
OCP CAB Manager sucks!!!
OCP CAB Manager sucks!!!
It is only good for opening other .cabs, if you want to extract something out of it... and it costs lots of MONEY for such a crap...

Use Cabwiz instead. It is free as it is part of the PocketPC SDK.

You will need to create .inf file, where you can specify, what should be copied, to which location and so on.

below is zipped version of one of my apps as a sample. :o)
Once you have your .inf ready, simply drag and drop it onto CabWiz icon...

Here (http://www.sundialsoft.freeserve.co.uk/cabinfo.htm) is a perfect guide, how to write .inf files for CabWiz....

:o)
buzz
Attached Files
File Type: zip sample.zip - [Click for QR Code] (11.8 KB, 690 views)
8th May 2005, 05:21 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
Re: OCP CAB Manager sucks!!!
Quote:
Originally Posted by buzz_lightyear

OCP CAB Manager sucks!!!
It is only good for opening other .cabs, if you want to extract something out of it... and it costs lots of MONEY for such a crap...

I'm not sure where you got the idea that WinCE CAB Manager can't create new CAB files. It certainly can, and it's a whole lot easier than Cabwiz.
27th June 2008, 09:49 PM   |  #8  
sdlopez83's Avatar
Senior Member
Flag NY-Chile
Thanks Meter: 170
 
2,055 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Try this new cab making utitlity. Its suppose to bypass most grueling issues of cab making... Havnt tried it out yet as I just downloaded 2 mins ago. its new from....tim kremer
Attached Files
File Type: zip QuickCab 1.0.zip - [Click for QR Code] (193.8 KB, 2961 views)
2nd July 2008, 05:10 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by sdlopez83

Try this new cab making utitlity. Its suppose to bypass most grueling issues of cab making... Havnt tried it out yet as I just downloaded 2 mins ago. its new from....tim kremer

This was surprisingly good, definalty easier to use than cabwiz.exe.
9th July 2008, 07:32 PM   |  #10  
ToddeSwe's Avatar
Senior Member
Flag Alvesta
Thanks Meter: 82
 
2,535 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by sdlopez83

Try this new cab making utitlity. Its suppose to bypass most grueling issues of cab making... Havnt tried it out yet as I just downloaded 2 mins ago. its new from....tim kremer


Hi!

If i just want to replace a edited file inside a cad archive, how can i do that?
I tried this but i realy don't understand what to do

ToddeSwe

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes