Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

CPU-Z details from the Moto X leaked, every spec about the device known* +SCREEN SIZE

OP alex94kumar

14th July 2013, 08:04 AM   |  #1  
alex94kumar's Avatar
OP Senior Member
Flag West Lafayette, Indiana, USA
Thanks Meter: 346
 
851 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
*only detail is the processor, that's only an inference at this point

UPDATE: h̶t̶t̶p̶:̶/̶/̶v̶i̶m̶e̶o̶.̶c̶o̶m̶/̶7̶0̶2̶5̶2̶6̶0̶0̶ (<--- video was deleted) http://www.youtube.com/watch?v=5od8fBK2biA theres a video of the user USING the Moto X to do a CPU test and compare it to other processors. It ranks next to Snapdragon 600s strangly enough. I like the boot animation personally....

UPDATE 2: h̶t̶t̶p̶:̶/̶/̶v̶i̶m̶e̶o̶.̶c̶o̶m̶/̶7̶0̶2̶5̶6̶9̶4̶0̶(<---video was deleted) http://www.youtube.com/watch?v=PMoAl6MnB5c Holy F, this phone is FAST! The user also posted a video of the ALWAYS-ON voice command. You activate by saying "Ok Moto Magic, ________" . In addition, the activation hotphrase can in fact be changed, the user confirmed. I've also never seen any Android phone in existence open Chrome that fast.....

UPDATE 3 and 5 https://plus.google.com/109021179357...ts/ABZ3QuNHxCX
Rogers Wireless made a video about the Moto X's voice command controls, and somehow it leaked! And the method for quick camera access

UPDATE 4: Motorola teases a camera that will be able to capture moving subjects without blur on their twitter! https://twitter.com/Motorola/status/356098053318537216

UPDATE 6: Added pictures PROVING the screen size is 4.7 inches!!





https://twitter.com/nerdtalker/statu...74907388190720

Apparently these screenshots were taken by "some dude" on an AT&T Moto X, to a friend, who then sent them to Brian Klug, a senior editor for Anandtech.

Here are the screenshots:












The phone probably has a Snapdragon 600! Or something similar, because I don't honestly think an S4 Pro could perform that well. Maybe Moto's baked something special just for us!

This will be updated as soon as I obtain new information to add
Last edited by alex94kumar; 18th July 2013 at 09:10 AM.
The Following 11 Users Say Thank You to alex94kumar For This Useful Post: [ View ]
14th July 2013, 01:47 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Montreal, QC
Thanks Meter: 30
 
166 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Chrome was already opened recently. It wasn't a cold start; it appears exactly the same way on my Oppo Find 5 and HTC One if I have the tab opened recently.
14th July 2013, 03:28 PM   |  #3  
webmastir's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 114
 
416 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ijeff

Chrome was already opened recently. It wasn't a cold start; it appears exactly the same way on my Oppo Find 5 and HTC One if I have the tab opened recently.

14th July 2013, 06:10 PM   |  #4  
alex94kumar's Avatar
OP Senior Member
Flag West Lafayette, Indiana, USA
Thanks Meter: 346
 
851 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Makes sense.

Updated the OP for new information!
14th July 2013, 06:29 PM   |  #5  
yo2boy's Avatar
Senior Member
Flag Mississauga, ON
Thanks Meter: 82
 
296 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
I sent the imgur album to Brian Klug btw :P
The Following 2 Users Say Thank You to yo2boy For This Useful Post: [ View ]
14th July 2013, 06:58 PM   |  #6  
alex94kumar's Avatar
OP Senior Member
Flag West Lafayette, Indiana, USA
Thanks Meter: 346
 
851 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I saw that on twitter! Didn't know you were on xda, that's pretty cool

Sent from my DROID4 using xda app-developers app
15th July 2013, 01:01 AM   |  #7  
alex94kumar's Avatar
OP Senior Member
Flag West Lafayette, Indiana, USA
Thanks Meter: 346
 
851 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Updated OP

Sent from my DROID4 using xda app-developers app
15th July 2013, 03:19 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
148 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
How does CPU-Z actually ID the hardware? Is the CPU specs ID'd by CPU model number or are they placeholders in this case because it is an unreleased phone?
Last edited by StatusQuo209; 15th July 2013 at 03:22 AM.
15th July 2013, 03:30 AM   |  #9  
alex94kumar's Avatar
OP Senior Member
Flag West Lafayette, Indiana, USA
Thanks Meter: 346
 
851 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by StatusQuo209

How does CPU-Z actually ID the hardware? Is the CPU specs ID'd by CPU model number or are they placeholders in this case because it is an unreleased phone?

From what I understand, it actually knows the exact hardware. I mean, worst comes worst, you just download cpu-z and try it on your own device to see if it matches up. I wouldn't think they're placeholders


Sent from my DROID4 using xda app-developers app
15th July 2013, 06:47 AM   |  #10  
I Am Marino's Avatar
Recognized Contributor
Flag Winston-Salem, NC
Thanks Meter: 581
 
4,070 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
It seems this is some kind of S4 Pro to me but somehow it's optimized really well.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes