Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] Moto X Camera APK

OP wolfboy1984

27th July 2013, 03:48 AM   |  #1  
wolfboy1984's Avatar
OP Senior Member
Flag Stafford
Thanks Meter: 709
 
992 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Superfast Moto X camera with great UI and animations. Originally tested for the Nexus 4 and Note 2 but works on plenty of other devices. Please see what's not working below. Originally released by Android Police.

DIRECTIONS.
*Download and open in a file explorer.*
Be aware - MAY UPDATE CURRENT CAMERA APP.
If it still fails to install freeze/delete/uninstall current camera/gallery.

WORKING -

-The camera runs fine.
-Tutorial.
-Single shots.
-Burst shots.
-Video recording.
-Front-facing camera toggle.
-Swipe to open settings.
-Swipe to open gallery, which asks which gallery app you want to launch.
-Touch to focus toggle.
-Flash mode toggle.
-Shutter sound toggle.
-Geo-tag toggle.

NOT WORKING- (yet)

-Double-flick wrist gesture to launch the camera anytime.
-Panorama mode currently crashes. (It seems to be missing a required class, and I'm not sure whether we'd be able to fix it or not. If we can, I'll post an updated APK. For the interested, the error log is here.)
-HDR mode is disabled and cannot be enabled.
-Slow-motion mode is disabled and cannot be enabled.

FOR MOTOROLA DEVICES ONLY.
Backup the old camera and push this one to system/app. Set permissions to 644.
Camera http://d-h.st/66D
Gallery http://d-h.st/7Na
Please give feedback! Thanks.

ALL OTHER DEVICES. Mirrors needed! Hit thanks!
-https://mega.co.nz/#!I1sBlCZR!wThL-E...jBHEJGMTjWl0hY
-http://goo.gl/K5E3nJ
-http://rghost.net/47710415
Please give feedback!

Mirror Credits http://forum.xda-developers.com/show...php?p=44027562

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=44041459

-KNOWN WORKING on LG (N4, L3), Recent Moto's, STOCK Samsung (S3, S4, Note 2), JB Xperia's, everything else,

-NOT WORKING on HTC One (Any Sense ROM?), Exynos + CM10 anything,









Last edited by wolfboy1984; 28th August 2013 at 01:25 AM.
The Following 132 Users Say Thank You to wolfboy1984 For This Useful Post: [ View ]
27th July 2013, 03:48 AM   |  #2  
wolfboy1984's Avatar
OP Senior Member
Flag Stafford
Thanks Meter: 709
 
992 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Maybe one day.

Last edited by wolfboy1984; 3rd August 2013 at 11:59 PM.
The Following 10 Users Say Thank You to wolfboy1984 For This Useful Post: [ View ]
27th July 2013, 03:57 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Brunswick, OH
Thanks Meter: 14
 
150 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
It was also tested on Note 2 4.1.2

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
27th July 2013, 04:24 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
170 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Works as described on my sprint S3.

Sent from my SPH-L710 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to bdsullivan For This Useful Post: [ View ]
27th July 2013, 04:29 AM   |  #5  
glsnjoseph's Avatar
Senior Member
Flag Abudhabi
Thanks Meter: 11
 
121 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Does this work on ICS ????

Sent from my GT-P3100 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to glsnjoseph For This Useful Post: [ View ]
27th July 2013, 04:31 AM   |  #6  
Member
Flag Campinas/SP
Thanks Meter: 20
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Not working on my Droid Razr HD giving the this message:

A package with the same name with a conflict of signatures is already installed.


What do I do to make this work?
27th July 2013, 05:00 AM   |  #7  
Zephyr!'s Avatar
Senior Member
Flag ^Underground^
Thanks Meter: 12,177
 
7,705 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Henrique.

Not working on my Droid Razr HD giving the this message:

A package with the same name with a conflict of signatures is already installed.


What do I do to make this work?

Remove the camera application which you have already on your device

Make.Believe
If you're good at something
Never Do It For Free - JOkER
The Following User Says Thank You to Zephyr! For This Useful Post: [ View ]
27th July 2013, 05:00 AM   |  #8  
boyheadkick's Avatar
Senior Member
Flag Davao
Thanks Meter: 865
 
2,115 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
screenshots from my own device






notice in my app drawer there are 2 camera apps with the same icon



video recording is preset to 720p
image capture is preset to 9mp widescreen
FC on Panorama mode

other than these 3, everything works fine
Last edited by boyheadkick; 27th July 2013 at 05:20 AM.
The Following 3 Users Say Thank You to boyheadkick For This Useful Post: [ View ]
27th July 2013, 05:05 AM   |  #9  
Member
Flag Campinas/SP
Thanks Meter: 20
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Razor!

Remove the camera application which you have already on your device

Make.Believe
If you're good at something
Never Do It For Free - JOkER

How do I remove the STOCK camera from the Rar HD to replace for this ?
27th July 2013, 05:12 AM   |  #10  
Zephyr!'s Avatar
Senior Member
Flag ^Underground^
Thanks Meter: 12,177
 
7,705 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Henrique.

How do I remove the STOCK camera from the Rar HD to replace for this ?

Use root explorer to do so.

Make.Believe
If you're good at something
Never Do It For Free - JOkER

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes