Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q&A] Acer Liquid E2

OP Blackyx007

16th August 2013, 09:26 PM   |  #21  
OP Senior Member
Flag A citty in the third bump of belgium xD
Thanks Meter: 97
 
326 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Since I'm using a custom ROM (Androlum 4.2.2) I don't have a problem with updates but maybe you could try to update your e2 using the application from Acer to re-update or repair your liquid e2 (it's on there official website under support>Acer liquid e2 >OS )
You won't lose any of your data or applications so just try that and maybe the problem will be gone
(The only thing you will lose is root)
Hope this helps

PS: make sure you download the compatible restore application (single or dual sim)


Sent from my V370
17th August 2013, 02:06 PM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by Blackyx007

Since I'm using a custom ROM (Androlum 4.2.2) I don't have a problem with updates but maybe you could try to update your e2 using the application from Acer to re-update or repair your liquid e2 (it's on there official website under support>Acer liquid e2 >OS )
You won't lose any of your data or applications so just try that and maybe the problem will be gone
(The only thing you will lose is root)
Hope this helps

PS: make sure you download the compatible restore application (single or dual sim)


Sent from my V370

I don't find it on their site. Should it be on this page or not?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Acer_Download_20130817-135813.jpg
Views:	563
Size:	29.1 KB
ID:	2194688  
17th August 2013, 02:59 PM   |  #23  
OP Senior Member
Flag A citty in the third bump of belgium xD
Thanks Meter: 97
 
326 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by dragonflo

I don't find it on their site. Should it be on this page or not?

thats weird
normaly it should be on that page under OS
witch version do you have (single or dual sim) than i could direct you directly to the download page of the belgium site

EDIT:
It seems they removed that application from every acer site!?
I hope ypu have the single sim version because i've only the restore aplication for the single sim E2 so I could post a link to it in my dropbox
Last edited by Blackyx007; 17th August 2013 at 03:03 PM.
The Following User Says Thank You to Blackyx007 For This Useful Post: [ View ]
17th August 2013, 03:04 PM   |  #24  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by Blackyx007

thats weird
normaly it should be on that page under OS
witch version do you have (single or dual sim) than i could direct you directly to the download page of the belgium site

I have the single version. I checked the Belgium and US site and didn't find it.
Last edited by dragonflo; 17th August 2013 at 03:10 PM. Reason: misspelling
17th August 2013, 03:14 PM   |  #25  
OP Senior Member
Flag A citty in the third bump of belgium xD
Thanks Meter: 97
 
326 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by dragonflo

I have the single version. I checked the Belgium and US site and didn't find it.

okey you got lucky i'll PM you the link to the application for the single sim version
17th August 2013, 04:34 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by Blackyx007

okey you got lucky i'll PM you the link to the application for the single sim version

Thank you very much. it worked like a charm
20th August 2013, 05:50 PM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Question Update
This device will be updatable to 4.3 or to key lime pie (5.0)?
21st August 2013, 03:05 PM   |  #28  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 19
 
115 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Proteck5

This device will be updatable to 4.3 or to key lime pie (5.0)?

There's no news about any update from Acer.
25th August 2013, 08:56 PM   |  #29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
I cant get this to work?
I have root but get error every time I try to run the zip file from recovery(android recovery as I cant get cm)
What am I doing wrong?

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

Sorted...
Just repeated everything on an old xp machine - worked after the 4th attempt
27th August 2013, 04:19 PM   |  #30  
OP Senior Member
Flag A citty in the third bump of belgium xD
Thanks Meter: 97
 
326 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by nisnos

I cant get this to work?
I have root but get error every time I try to run the zip file from recovery(android recovery as I cant get cm)
What am I doing wrong?

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

Sorted...
Just repeated everything on an old xp machine - worked after the 4th attempt

had the same problem and needed a xp pc to get this to work
now I'm happely rooted, have CWM and running the latest androlum rom
this smartphone is a real beast

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
acer, acer liquid e2, liquid e2, rom, root
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes