Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

GPe HTC One 4.3 OTA is live.

OP jsuresh

3rd August 2013, 01:46 AM   |  #1  
jsuresh's Avatar
OP Senior Member
Pennsylvania
Thanks Meter: 38
 
846 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Here is the proof.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo.jpg
Views:	10883
Size:	256.7 KB
ID:	2160956  
The Following 4 Users Say Thank You to jsuresh For This Useful Post: [ View ]
3rd August 2013, 01:50 AM   |  #2  
MSigler's Avatar
Senior Member
Memphis
Thanks Meter: 53
 
657 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by jsuresh

Here is the proof.

Awesome, let's get it ripped and uploaded.
The Following User Says Thank You to MSigler For This Useful Post: [ View ]
3rd August 2013, 01:52 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 29
 
54 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by MSigler

Awesome, let's get it ripped and uploaded.

No need!

If you used the 4.2.2 GPe RUU from the development subforum to turn your carrier One into a GPe One, it will also receive this update OTA. Mine (AT&T HTC One) just did.
3rd August 2013, 01:57 AM   |  #4  
MSigler's Avatar
Senior Member
Memphis
Thanks Meter: 53
 
657 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by ericiidx

No need!

If you used the 4.2.2 GPe RUU from the development subforum to turn your carrier One into a GPe One, it will also receive this update OTA. Mine (AT&T HTC One) just did.

I'm on custom recovery though.
3rd August 2013, 01:58 AM   |  #5  
monkeypaws's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 533
 
1,936 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
And some of us can't soff anymore. So I'd love to flash it.

Sent from my HTC One using xda app-developers app
3rd August 2013, 02:03 AM   |  #6  
MSigler's Avatar
Senior Member
Memphis
Thanks Meter: 53
 
657 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
I think I'm gonna go flash the RUU, update, then flash recovery and root. Should be good for a while that way.
3rd August 2013, 02:10 AM   |  #7  
monkeypaws's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 533
 
1,936 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Someone needs to post the ROM for thou use that can't convert.

Sent from my HTC One using xda app-developers app
3rd August 2013, 02:14 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I asked this in the kernel thread, but i'll ask here - did they add anything to remove the menu bar on non-properly designed apps? So like, the swipe up/longpress functionality we have w/ sense?
3rd August 2013, 02:36 AM   |  #9  
altimax98's Avatar
Senior Member
Flag Mulberry, Florida
Thanks Meter: 452
 
1,722 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Awwwwwwww **** just got real...

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
3rd August 2013, 02:42 AM   |  #10  
MSigler's Avatar
Senior Member
Memphis
Thanks Meter: 53
 
657 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by monkeypaws

Someone needs to post the ROM for thou use that can't convert.

Sent from my HTC One using xda app-developers app

If I get the update, I will. I just went and flashed the RUU but so far it's still telling me I'm up to date.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes