Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,580 Members 40,860 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Rooting LG Optimus F3 for Virgin Mobile

Tip us?
 
jamespxcv
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Jul 2013
Location: Los Angeles
Unhappy [Q] Rooting LG Optimus F3 for Virgin Mobile

I've been searching the web for how to root LG Optimus F3 for VM, I found nothing. I tried looking on how to root any Jellybean device all I got was a reboot and nothing. After upgrading from a Kyocera Event and having it root, I've missed all the features and it has just been one day. Can someone please share any information they have, on how possibly I can root my device.

Thanks!
 
richardpwnsner
Old
#2  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 33
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by jamespxcv View Post
I've been searching the web for how to root LG Optimus F3 for VM, I found nothing. I tried looking on how to root any Jellybean device all I got was a reboot and nothing. After upgrading from a Kyocera Event and having it root, I've missed all the features and it has just been one day. Can someone please share any information they have, on how possibly I can root my device.

Thanks!
Motochopper. One click root. Enjoy.
The Following 2 Users Say Thank You to richardpwnsner For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jamespxcv
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Jul 2013
Location: Los Angeles
Angry Thanks!

Quote:
Originally Posted by richardpwnsner View Post
Motochopper. One click root. Enjoy.

I tried Motochopper, worked flawlessly.
 
tsmith1223
Old
#4  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 63
Join Date: Jan 2013
Also tried this method, worked first time and was very fast. Easiest root I've ever done

Sent from my LG-LS720 using Tapatalk 2
 
MilleTime30
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
used motochopper to root the f3...put phone in usb debug mode and ran the run.bat file and everything was a sucess but the "move to sd" option is not showing in apps2sd when i try to move one of my apps to the sd card. any ideas
 
MilleTime30
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
anyone?
 
InvdrZim13
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by MilleTime30 View Post
anyone?
Probably because not being able to move apps to the SD card a 4.1 thing.
 
brody8898
Old
#8  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 39
Join Date: Apr 2012
Where can I download MotoChopper?

Can someone give me quick directions to run the .bat file?
 
cyber60
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Sep 2013
maybe you can try bin4ry
 
moore.bryan
Old
#10  
moore.bryan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 211
Join Date: Apr 2011
Anyone know about ROM dev for the F3?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Hide Numbers on Your SMS and Call Logs with Reflection

How many times have you given your device to someone else in order to show them a … more

Implement Split View in Your LG G2 KitKat Rom with Automated Installer

Some of you may have remembered a story on the Portal a few weeks back … more

Cast Your Device Screen the Way it Was Meant to be with Second Screen

Not too long ago here on the XDA Portal, we covered how Google had made … more

Samsung Gear Live Unboxed the XDA Way – XDA Developer TV

XDA Developer TV Producer AdamOutleris known for his XDA Unboxingseries where … more