Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,305 Members 44,107 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

opera 8 for universal

Tip us?
 
decebal
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 399
Join Date: Oct 2003
Location: Europe, Earth, Universe
Default opera 8 for universal

look everyone .. nice trick ... looking forward to try it by myself ..

http://kny.iki.fi/operawm5/
Well done is better than well said. —Benjamin Franklin

Current devices: HTC Mozart, HP Touchpad, Samsung I8000
Used in the past: Xda (the original), HTC Universal, Imate Ultimate 8150
 
rilot
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 314
Join Date: Sep 2005
Works OK.

As it's for smartphone though there are no scroll bars. Need to navigate with the d-pad or arrow keys.
Surface RT, Note 2
iPad3, iPhone 4S
 
whydidnt
Old
#3  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Sep 2005
Location: Minnesota
This looks good, but I can't get it to run on my JasJar. I didn't apply the hires hack, I wonder if that does something else to it as well. It installs fine, but when I try to run, it doesn't load.
 
rilot
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 314
Join Date: Sep 2005
You need to do a soft reset after installing or it won't work.
Surface RT, Note 2
iPad3, iPhone 4S
 
universaldoc
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 214
Join Date: Sep 2005
Is this some kind of beta or a trial version?
 
ramram
Old
#6  
ramram's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 474
Join Date: Mar 2004
Location: Beirut
I just created a cab file from the original files, but still I'm not able to run it, I installed it on wm2003se device, plz any one take a look at it and force it to run if it's possible.
Attached Files
File Type: rar opera8.rar - [Click for QR Code] (1.63 MB, 47 views)
 
whydidnt
Old
#7  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Sep 2005
Location: Minnesota
Universal Doc, I think it's a trial version. That's what I downloaded from the Opera site anyway.

I can't get it to to run on my device though. It seems to install -- I soft reset as instructed above, but when I click it to run, it doesn't run, the cursor circle pops up and runs for a brief moment, but then nothing else happens.

I tried the CAB file posted above, but it won't install on my device. Gets about 80% done, then a message pops up that says unable to install on the device.

No luck for me yet - hopefully Opera will release their WM5 version soon. I really like miss TrueVGA browsing.
 
Rudegar
Old
#8  
Rudegar's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 38
Posts: 12,499
Join Date: Jul 2003
Location: DK
it's a smartphone application not a pocketpc application
2003SE cant run smartphone applications only 2005 can do that
hhhmm ok i may be a jerk but i'm a jedi jerk like my father was before me
BTW "I can't use a skeleton arm with that"
 
pimbo
Old
#9  
pimbo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 154
Join Date: Aug 2005
Location: haarlem
:cry:

It does not work for me yet, such a shame (the devices are brothers of each other but don't have the same blood) but mine is a wm2005 machine now.

I get:
- Opera load failure
- Unable to load opera.dll

Can anybody post the opera.dll, maybe someone or meself can compare de dll's and can get this to work on his BlueAngel brother.
Artemis Specs --- Blueangel Specs
_____________________________________________
Model: P3300 --- PH20B (Q-Tek 9090)
Rom: 1.13.114.1 NLD --- 5.03.02 WWE V:2
Rom date: 22/09/06 --- 03/02/05
Radio: 02.49.90 --- 1.13.00
Protocol Version: 4.1.13.25 --- 1337.42
Ext ROM: 1.13.114.101 --- 4096Kb
 
whydidnt
Old
#10  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Sep 2005
Location: Minnesota
Quote:
Originally Posted by Rudegar
it's a smartphone application not a pocketpc application
2003SE cant run smartphone applications only 2005 can do that
Right, and the JasJar I'm trying on is a WM5 machine. Isn't that the forum we are in?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...