Post Reply

[ROM][N9005][ZHUENH4][01Sep]Omega v22.1●►Omega Files◄●

OP ::indie::

Announcement from ::indie::: Omega Rom - Kernel Samsung Galaxy Note 3
17th November 2013, 09:41 PM   |  #1281  
ramon.nmgn's Avatar
Senior Member
Nijmegen
Thanks Meter: 96
 
474 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by KeesStolk

Not especially, but when going to flash, aroma gives you a lot of iron to choose which apps to install and which not and this way, you can save battery.
Also take a look at some links in my sign, they can help you setup your device with great battery life.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Can you send the link in a private message? Im using a app for this forum so i cant see your signature. Thanks.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
17th November 2013, 09:48 PM   |  #1282  
m_reyna_16's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
715 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by KeesStolk

A no wipe refash and see if it's helps. And maybe without xposed this time.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Im sorry, did you mean a dirty flash?
18th November 2013, 03:11 AM   |  #1283  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
370 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by m_reyna_16

Yea I used exposed with wanam, had used them both with stock n900t (tmobile) rom and the ssae settings wotked... anyways, on xposed I dont see any mods that affect the phone apk and on wanam I reverted, booted my phone and still fcs... any ideas?

By any chance, are you using the center clock mod?

If so then try restoring it to the default "right" position and see if that fixes your problem!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to branko.savic For This Useful Post: [ View ]
18th November 2013, 03:16 AM   |  #1284  
Paoul conetta's Avatar
Senior Member
Flag ailano
Thanks Meter: 41
 
161 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by tr72

You can try something. You have to edit the file features.xml which is in /system/csc.

You must delete the part in red.

Exemple :

<CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>true</CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>en_GB;en_US;fr_FR;az;ca;cs;da;de;et;es;eu;el;fr;ga;gl;ka;hr;it;is;k k;lv;lt;hu;nb;nl;pl;pt;ru;ro;fi;sr;sk;sl;sv;tr;uk; ko;hy;bg;ar;fa;ur;iw;ja;th;vi;zh;uz;in;mk;ms</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>

I use french azerty keyboard which hasn't sub symbol enabled. I add fr_FR to activate it so I think if you remove ;en_GB;en_US; you will remove sub symbol.
Make a copy of the feature.xml file before is a good idea

Good luck

thanks!! Done
18th November 2013, 05:06 AM   |  #1285  
::indie::'s Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 46,079
 
5,904 posts
Join Date:Joined: May 2010
Changelog for the upcoming Omega v4.0 added to 3rd post
The Following 9 Users Say Thank You to ::indie:: For This Useful Post: [ View ]
18th November 2013, 05:38 AM   |  #1286  
schack's Avatar
Senior Member
Flag Frederiksberg
Thanks Meter: 8
 
141 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ::indie::

Changelog for the upcoming Omega v4.0 added to 3rd post

TB restore fixer isn't really needed anymore is it?

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium HD app
18th November 2013, 06:30 AM   |  #1287  
Senior Member
Thanks Meter: 1,187
 
2,670 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by schack

TB restore fixer isn't really needed anymore is it?

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium HD app

It shouldn`t be needed as the latest TB was supposed to fix the problem.But some users still report fc`s so it`s included just in case.
The Following 2 Users Say Thank You to ttav For This Useful Post: [ View ]
18th November 2013, 06:31 AM   |  #1288  
KeesStolk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,200
 
3,453 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by m_reyna_16

Im sorry, did you mean a dirty flash?

If resetting those settings didn't work, then yes and see what it does.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to KeesStolk For This Useful Post: [ View ]
18th November 2013, 09:41 AM   |  #1289  
Laurentiu27's Avatar
Senior Member
Flag Live on PANDORA
Thanks Meter: 54
 
315 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Did omega v4 will have stock Internet browser?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
18th November 2013, 09:44 AM   |  #1290  
Senior Member
Thanks Meter: 1,187
 
2,670 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Laurentiu27

Did omega v4 will have stock Internet browser?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

Still having fc`s with it.I`ve grown quite happy using Chrome.

The Following User Says Thank You to ttav For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
omega, omega rom note 3
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Android Development by ThreadRank