Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Serious Boot Loop Galaxy Core Duos

OP petarbg1991

5th October 2013, 02:38 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Hello, sorry if the thread is in wrong place, but Im really new here.

So the situation with me - I got Samsung galaxy core duos, i tried to install Chainfire 3d, but now i know it's not working with jellybean 4.1.2. So I managed to install CWM - I made the factory reset, but nothing - the screen is at Galaxy core GT-i8262

I decided to try something with ADB, so I got a folder named platform-tools, I renamed that folder to Android-adb, and I moved it to C:\

When i open that folder in CMD and write "adb" there are options there... but that's it I don't know what to do

So this is my status at the moment - I have download mode working, CWM working (but not helpful) and trying to do something with ADB. Please tell me what should I do... Im almost ready to go and pay money for someone to fix it, but I think I'm near the solution.
5th October 2013, 08:46 PM   |  #2  
prameenson's Avatar
Junior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 7
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Smile
Quote:
Originally Posted by petarbg1991

Hello, sorry if the thread is in wrong place, but Im really new here.

So the situation with me - I got Samsung galaxy core duos, i tried to install Chainfire 3d, but now i know it's not working with jellybean 4.1.2. So I managed to install CWM - I made the factory reset, but nothing - the screen is at Galaxy core GT-i8262

I decided to try something with ADB, so I got a folder named platform-tools, I renamed that folder to Android-adb, and I moved it to C:\

When i open that folder in CMD and write "adb" there are options there... but that's it I don't know what to do

So this is my status at the moment - I have download mode working, CWM working (but not helpful) and trying to do something with ADB. Please tell me what should I do... Im almost ready to go and pay money for someone to fix it, but I think I'm near the solution.

Try flashing the stock rom using odin. i think this wil surely solve ur problem. and before dat, format system, and factory reset and clear cache and dalvik cache. this should solve it all...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes