Post Reply

[ROOT] Kingo Android Root Method

OP xBeerdroiDx

8th October 2013, 03:41 PM   |  #11  
xBeerdroiDx's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Worth
Thanks Meter: 1,418
 
2,321 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by ccsoccer23

Everything is taking forever.. It's still Connecting from when it told me to Grant Super User permissions when the screen pops up on my phone. Any ideas why?

did you end getting this resolved? reroot, reboot? keep us posted. if we iron out early problems and errors, future users will have better/quicker fixes. cheers.
8th October 2013, 03:44 PM   |  #12  
dankify's Avatar
Member
Flag San Angelo
Thanks Meter: 3
 
51 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Awesome! I got a brand new GS4 most likely on MF3 coming in today! Gonna download this and get it prep'd!
8th October 2013, 03:48 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by xBeerdroiDx

did you end getting this resolved? reroot, reboot? keep us posted. if we iron out early problems and errors, future users will have better/quicker fixes. cheers.

It's unclear what was causing the slowness, but after a while it finally all went through and my phone is now rooted. Thanks!

I did have to restart the App several times while it was downloading the update. That also seemed to be going very slowly. My download speeds wouldn't go above 100kb/s (consistently) and after a while the download will stop at a certain percentage. I would then have to restart the app, and then it would continue from the percentage but then stop at another percentage.

I have 25+ MBps connection, so I don't think it was my internet. It could have been the laptop though for slowness on both ends, downloading and communicating with the phone. I would have to look into it further though.

Anyways, thanks for responding to me!
8th October 2013, 04:11 PM   |  #14  
hovax615@hotmail.com's Avatar
Senior Member
Flag Corona, CA - Murfreesboro, TN
Thanks Meter: 310
 
1,480 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Did you use any other devices via USB port? I know when I did mine I had to delete my USB drivers that way it would go faster and not unmount my gs4 all the time.

Sent from my SGH-I337 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to hovax615@hotmail.com For This Useful Post: [ View ]
8th October 2013, 06:59 PM   |  #15  
salutcemoi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
414 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Does Kingo work on MG1 firmware ?

Rogers S4 here
8th October 2013, 07:12 PM   |  #16  
hovax615@hotmail.com's Avatar
Senior Member
Flag Corona, CA - Murfreesboro, TN
Thanks Meter: 310
 
1,480 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by salutcemoi

Does Kingo work on MG1 firmware ?

Rogers S4 here

Don't know until you try.

Sent from my SGH-I337 using xda app-developers app
8th October 2013, 07:45 PM   |  #17  
xBeerdroiDx's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Worth
Thanks Meter: 1,418
 
2,321 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by salutcemoi

Does Kingo work on MG1 firmware ?

Rogers S4 here

over in the original question thread:

http://forum.xda-developers.com/show...6&postcount=58
http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=40

build version not listed but rogers s4's all the same. cheers
The Following User Says Thank You to xBeerdroiDx For This Useful Post: [ View ]
8th October 2013, 09:00 PM   |  #18  
salutcemoi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
414 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by hovax615@hotmail.com

Don't know until you try.

Sent from my SGH-I337 using xda app-developers app

Quote:
Originally Posted by xBeerdroiDx

over in the original question thread:

http://forum.xda-developers.com/show...6&postcount=58
http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=40

build version not listed but rogers s4's all the same. cheers

thanks
but they dont mention if it's MG1 firmware
8th October 2013, 09:35 PM   |  #19  
Member
Thanks Meter: 9
 
81 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
easiest root ever!! AT&T MF3 rooted and ready to do safestrap
8th October 2013, 11:22 PM   |  #20  
xBeerdroiDx's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Worth
Thanks Meter: 1,418
 
2,321 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by salutcemoi

thanks
but they dont mention if it's MG1 firmware

i know. that's why i said "build version not listed" in my post.

The Following User Says Thank You to xBeerdroiDx For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mf3, mf3 ota, root
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Samsung Galaxy S 4 General by ThreadRank