5,598,542 Members 45,761 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Which one do you prefer?
Fast and Lite Rpms 138 89.03%
Highly-themed and modded Roms 23 14.84%
Multiple Choice Poll. Voters: 155. You may not vote on this poll

Announcement from -Anderson-: Stay Slim !

[ROM][STABLE] Slim CM7 #4 [19/12/2013][LINKS ADDED]

Tip us?
 
Giupy 99
Old
(Last edited by Giupy 99; 14th December 2013 at 10:10 PM.)
#91  
Giupy 99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 155
Join Date: Mar 2013
Location: Mnt/ext
Default [ROM][STABLE] Slim CM7 #1 [12/10/2013][LINKS ADDED]

Hi, when i try to re-compile Settings.apk, i get this error:

Quote:
C:\APKTool>apktool b Settings
I: Checking whether resources has changed...
I: Building resources...
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.androlib.Androl
ibException: brut.common.BrutException: could not exec command: [aapt, p, --min-
sdk-version, 10, --target-sdk-version, 10, -F, C:\Users\GIUPY9~1\AppData\Local\T
emp\APKTOOL1933429383364455581.tmp, -I, C:\Users\Giupy 99\apktool\framework\1.ap
k, -S, C:\APKTool\Settings\res, -M, C:\APKTool\Settings\AndroidManifest.xml]
at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib .java:358)
at brut.androlib.Androlib.buildResources(Androlib.jav a:283)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:206)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:176)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Main.java:228)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:79)
Caused by: brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not
exec command: [aapt, p, --min-sdk-version, 10, --target-sdk-version, 10, -F, C:
\Users\GIUPY9~1\AppData\Local\Temp\APKTOOL19334293 83364455581.tmp, -I, C:\Users\
Giupy 99\apktool\framework\1.apk, -S, C:\APKTool\Settings\res, -M, C:\APKTool\Se
ttings\AndroidManifest.xml]
at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(An drolibResources.jav
a:357)
at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib .java:336)
... 5 more
Caused by: brut.common.BrutException: could not exec command: [aapt, p, --min-sd
k-version, 10, --target-sdk-version, 10, -F, C:\Users\GIUPY9~1\AppData\Local\Tem
p\APKTOOL1933429383364455581.tmp, -I, C:\Users\Giupy 99\apktool\framework\1.apk,
-S, C:\APKTool\Settings\res, -M, C:\APKTool\Settings\AndroidManifest.xml]
at brut.util.OS.exec(OS.java:93)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(An drolibResources.jav
a:355)
... 6 more
Caused by: java.io.IOException: Cannot run program "aapt": CreateProcess error=2
, Impossibile trovare il file specificato
at java.lang.ProcessBuilder.start(Unknown Source)
at java.lang.Runtime.exec(Unknown Source)
at java.lang.Runtime.exec(Unknown Source)
at brut.util.OS.exec(OS.java:84)
... 7 more
Caused by: java.io.IOException: CreateProcess error=2, Impossibile trovare il fi
le specificato
at java.lang.ProcessImpl.create(Native Method)
at java.lang.ProcessImpl.(Unknown Source)
at java.lang.ProcessImpl.start(Unknown Source)
... 11 more

C:\APKTool>
This happens also if I don't make any change in any file...
I tried installing CM9's framework-res but nothing, tried with -f(orce-all) while recompiling, nothing, tried without decompiling sources, only res, nothing... What should I do?

EDIT: in italian, white it says "Impossibile trovare il file specificato" means "Can't find specified file"

Sent from me. You don't need to know more. (Or do you?)
critics about wrong english are even good accepted, i'm italian xP
 
-Anderson-
Old
#92  
-Anderson-'s Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 613
Posts: 545
Join Date: May 2012
Location: **Chennai**
Quote:
Originally Posted by Giupy 99 View Post
Hi, when i try to re-compile Settings.apk, i get this error:


This happens also if I don't make any change in any file...
I tried installing CM9's framework-res but nothing, tried with -f(orce-all) while recompiling, nothing, tried without decompiling sources, only res, nothing... What should I do?

EDIT: in italian, white it says "Impossibile trovare il file specificato" means "Can't find specified file"

Sent from me. You don't need to know more. (Or do you?)
This is the stock settings app.No changes have been made.

What changes did you make? That's the reason for not properly recompiling.
 
mathm2013
Old
(Last edited by mathm2013; 17th December 2013 at 01:25 PM.)
#93  
mathm2013's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 848
Posts: 918
Join Date: Jan 2013
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by Giupy 99 View Post
Hi, when i try to re-compile Settings.apk, i get this error:


This happens also if I don't make any change in any file...
I tried installing CM9's framework-res but nothing, tried with -f(orce-all) while recompiling, nothing, tried without decompiling sources, only res, nothing... What should I do?

EDIT: in italian, white it says "Impossibile trovare il file specificato" means "Can't find specified file"

Sent from me. You don't need to know more. (Or do you?)
WTF? You tried installing Cm9's framework-res? Just what are you trying to do?
Also, @-Anderson-, did you make any release? What's the changelog?
 

 
Quote:
Moto G XT1032: Running Mokee OS.
Quote:
Ace-i: Running Touchwiz Ressurection V9.5

My work:
 
-Anderson-
Old
#94  
-Anderson-'s Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 613
Posts: 545
Join Date: May 2012
Location: **Chennai**
Quote:
Originally Posted by mathm2013 View Post
WTF? You tried installing Cm9's framework-res? Just what are you trying to do?
Also, @-Anderson-, did you make any release? What's the changelog?
Yes.Not many big changes actually Just a little more slimmed version.Any more suggestions?

Slim CM7 #3

Reduced Rom size to 57 MB by removing some unneccessary apps,ringtones,etc.
Removed htmlviewer,picotts,stk,Visualization wallpapers,CMStats and some more bloatware.
Replaced Gallery3D with Quickpic.
Minor build.prop edits
Re-patched Hosts file for improved ad-free experience
Back button to kill apps should work now.

Link : http://www.mediafire.com/download/3t...operve%233.zip
The Following 4 Users Say Thank You to -Anderson- For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Giupy 99
Old
#95  
Giupy 99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 155
Join Date: Mar 2013
Location: Mnt/ext
Quote:
Originally Posted by mathm2013 View Post
WTF? You tried installing Cm9's framework-res? Just what are you trying to do?

In case you didn't get it, by 'installing CM9's framework-res' i meant writing
Quote:
apktool.bat if framework-res.apk
in cmd where framework-res.apk is Cm9's one... With some system apps of some roms it strangely worked...
Btw how can I succesfully decompile it?


Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
critics about wrong english are even good accepted, i'm italian xP
 
Giupy 99
Old
#96  
Giupy 99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 155
Join Date: Mar 2013
Location: Mnt/ext
Quote:
Originally Posted by -Anderson- View Post
This is the stock settings app.No changes have been made.



What changes did you make? That's the reason for not properly recompiling.

The error when recompiling is here also without making any change, this is the reason because i'me here asking for help
I've tried and re-tried many times, but always with the same result...


Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
critics about wrong english are even good accepted, i'm italian xP
 
mathm2013
Old
#97  
mathm2013's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 848
Posts: 918
Join Date: Jan 2013
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by Giupy 99 View Post
In case you didn't get it, by 'installing CM9's framework-res' i meant writing

in cmd where framework-res.apk is Cm9's one... With some system apps of some roms it strangely worked...
Btw how can I succesfully decompile it?


Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Ah, now i get it You can try using Apk-multi-tools. BTW, what's the error in apktool?
 

 
Quote:
Moto G XT1032: Running Mokee OS.
Quote:
Ace-i: Running Touchwiz Ressurection V9.5

My work:
The Following User Says Thank You to mathm2013 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dj88
Old
#98  
dj88's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 192
Join Date: Sep 2013
Angry unable to install

while installing error
installation aborted..
 
hardem
Old
(Last edited by hardem; 18th December 2013 at 12:24 PM.)
#99  
hardem's Avatar
Member
Thanks Meter 36
Posts: 48
Join Date: Aug 2013
Thanks for the update

I think tts folder (6,15MB) is no more needed.

And what about add calendar and clock? the original slim rom includes calendar, I think this two apps are essential.

Also thanks mathm2013, the link of slim gapps is working again

EDIT:
slim gapps could be more slim since people only want it for the play store. (also, for example there is an google calendar sync app but there is no calendar app in the rom )
HATERS GONNA HATE
The Following User Says Thank You to hardem For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Giupy 99
Old
#100  
Giupy 99's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 155
Join Date: Mar 2013
Location: Mnt/ext
Default [ROM][STABLE] Slim CM7 #3 [17/12/2013][LINKS ADDED]

Quote:
Originally Posted by mathm2013 View Post
Ah, now i get it You can try using Apk-multi-tools. BTW, what's the error in apktool?

Check at post #91, there's the output I got. I thought it was AndroidManifest.xml, also @Blaze said me via Whatsapp he thought it was the AndroidManifest, but the error is here also without making any change to any file... Please I need help... Can I try with another settings.apk, like original CM7's or AOSP's one? Thanks in advance

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk


---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------


EDIT: @-Anderson-, great choice to replace Cooliris gallery with QuickPic! Thanks for this rom, I think it's perfect for a low-end device


Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
critics about wrong english are even good accepted, i'm italian xP

The Following 2 Users Say Thank You to Giupy 99 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
cyanogenmod, galaxy acei, s5830i, slimcm7, slimcm7 cyanogenmod galaxy ace s5830i
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes