Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,395 Members 48,351 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want to see this rom on MJ5?
Yes 639 92.47%
No 52 7.53%
Voters: 691. You may not vote on this poll

Announcement from ravijani: Here we Present our DN3 Kitkat rom from team Electron

[4.4.2] DN3 (Ditto Note 3) ROM from E-team (Electron Team) - Updated 10/06/2014

Tip us?
 
akrho1973
Old
#3141  
akrho1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 347
Join Date: Oct 2011
Have an idea how to fix this? Ive got the same problem.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ilvio78 View Post
working fine for me....i don't have any issue
Same here...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to akrho1973 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
toni1337
Old
(Last edited by toni1337; 14th November 2013 at 01:02 AM.)
#3142  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 70
Join Date: Jun 2013
Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
 
akrho1973
Old
#3143  
akrho1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 347
Join Date: Oct 2011
In fairness with the team, this rom is wonderful and almost perfect, having said that, you put note 3 features in our note 2 and i am (all of us using this rom) greatful of ur work. However, in a long run of using this rom, it seems that it becomes luggish sometimes, and always having sum bug(s). I, myself flashed this rom twice, followed the instruction given in the OP, but still having the same problem. I am not a computer wizard, that is why i dont know what to do. But still cannot be claimed as stable rom.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to akrho1973 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Shahzeb5444
Old
(Last edited by Shahzeb5444; 14th November 2013 at 01:59 AM.)
#3144  
Shahzeb5444's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 182
Join Date: Jul 2013
Location: Bhopal
Can I Install V2 without upgrading my bootloader.
 
capitanjrfr
Old
#3145  
capitanjrfr's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 43
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by aladdin2101 View Post
It's working with me


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
Just work the dialer not keyboard, calc or in call action... tapping in empty space do noting

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to capitanjrfr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ugoms
Old
#3146  
ugoms's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 463
Join Date: Jun 2012
I suggest the mod be released to developers so everybody can enjoy it cos different users with different choice of rom and having the mod on one ROM will force so many people who want the taste of note 3 to use this regardless of the fact they might prefer the mod on the ROM of there choice. Meanwhile this is an awesome job you guys did here. Hats off.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to ugoms For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Shahzeb5444
Old
#3147  
Shahzeb5444's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 182
Join Date: Jul 2013
Location: Bhopal
Quote:
Originally Posted by dr.ketan View Post
If you read first few lines in mobile odin main page, you can find answer.
Mobile odin can't flash bootloader and param


Sent from my SM-N900 using xda premium
Ok doc can i flash your wifi fix with mobile odin.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
 
buggaty
Old
#3148  
buggaty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 124
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by dr.ketan View Post
1. Download and Install DN3 - .....+ watever instruction needs
2.. Who already having MJ5 bootloader, can start using ROM without further action.

3A. Who are on older bootloader(No warranty Bit in download mode) and dont want to update bootloader Reboot device after flashing ROM, there will be No wifi
Download this Dr.Ketan's Wifi patch. and extract it.
  • Open Odin from PC, Press PDA tab and select downloaded wifi patch
  • Put device in download mode (Vol dwn + home +power)
  • Connect device and Flash
Reboot device, Now wifi should work.

3B. Who are on older bootloader and want to Flash New bootloader, skip 3A and Download this BL_MJ5_DN3 bootloader and extract
  • Open Odin from PC, Press PDA tab and select downloaded MJ5 Bootloader
  • Put device in download mode (Vol dwn + home +power)
  • Connect device and Flash
Reboot device

4.Anyone already have flashed Newbootloader and want to downgrade to older look this post

and straigh forward follow just Steps 2,3 and 4.

PS : If you need you can copy paste post to OP, no needs to add link to this post, My thanksmeter already overflowing
dr.ketan pleaz help me this 3 time when i flash a theme or a mod for battery i lose the wifi

when i flash and i reboot o lose the wifi
the thos strange 1 time when i fleshed the mod for battery and i reboted the wifi work but when i reflashed the same mod and i rebooted i losed the wifi
i have read your instruction but same problem

i full wipe and reflashed the and the wifi work again what the prob!!!
 
mateus78
Old
#3149  
Member
Thanks Meter 31
Posts: 65
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by PanosMouz View Post
Maybe someone Can help me remove this widget that appears instead of the stock clock when I charge DPI from 320 to 240? I don't wanna use the multiple widget option since it makes the unlocking difficult some times. thanks in advance.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
I manage to get rid off such widget in the lockscreen after installing transparent accuweather widget. Not sure it has something to do with that but it remove the widget in lockscreen.


Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to mateus78 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nitol
Old
#3150  
nitol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3074
Posts: 3,450
Join Date: Sep 2009
Location: dhaka
Quote:
Originally Posted by buggaty View Post
dr.ketan pleaz help me this 3 time when i flash a theme or a mod for battery i lose the wifi

when i flash and i reboot o lose the wifi
the thos strange 1 time when i fleshed the mod for battery and i reboted the wifi work but when i reflashed the same mod and i rebooted i losed the wifi
i have read your instruction but same problem

i full wipe and reflashed the and the wifi work again what the prob!!!
Ya, i faced same, don't use any theme, keep the rom as it is, wifi will remain.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
NiToL mArUf
Using GT P-1000
HTC HD with GB 2.37
Galaxy Note2
Galaxy Tab 3

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes