Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,459 Members 37,980 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LG .kdz firmwares for all models.

Tip us?
 
Samir Halilcevic
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Nov 2013
try inserting your fancy links into JDownloader to pass trough the encryption and permission problems... I have been amazed by that software a few times so far
Greetings
 
asialove2013
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 125
Join Date: Sep 2013
Default hello bigboyPL

Quote:
Originally Posted by BigBoyPL View Post
Guyz I don't need any IMEI numbers. I can have all firmware links for any model.
The question is how much time it will work.
New links are same as old but you need a permisson to download from old link.
You cannot also download test firmwares even in new links since 30 oct.
I have some trick. You need some page that allow you to download files. It's like you are downloading by internal IP server (use csmg page to download files from csmg pages).
It is easy to grab the download link of the .kdz file even without IMEI, but it seems that i can only get the model kdz file for those support web upgrade. Those firmware pushed via OTA like the LG E970 can not download after LG BLOCK THE B2B ACCESS

---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:42 AM ----------

Quote:
Originally Posted by BigBoyPL View Post
Yea it will help you if you have bag of money ;]
I have access to view all normal .kdz files and to download service manuals + sibs but not .dz firmwares.
Hi, BIgboyPL.

Can you access the service manual?, how about tot firmware?
 
BigBoyPL
Old
#13  
Senior Member - OP
Thanks Meter 303
Posts: 384
Join Date: Apr 2010
I have created some page:
http://csmgb2b.zz.mu/test_csmg.php?model=LGD802
if you will change model to other it will show you other.
I can't access Service manuals and .tot or .dz but I have SIBs.
The Following 2 Users Say Thank You to BigBoyPL For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ericdabbs
Old
(Last edited by ericdabbs; 11th November 2013 at 11:00 AM.)
#14  
Senior Member
Thanks Meter 309
Posts: 1,068
Join Date: Jun 2007
Location: Los Angeles
Delete
 
asialove2013
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 125
Join Date: Sep 2013
Default hi bigboy

Hi master,

May you please share how did you get this work via PM?

Do you have a facebook or Google Plus, i can reach you..

I found some hidden menu from the "NotiAgent.exe" and "B2BFileUpdateAgent.exe", have you ever able to access that?

I can access the ARC area now, Need to further find out how to continue..
 
asialove2013
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 125
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by BigBoyPL View Post
I have created some page:
http://csmgb2b.zz.mu/test_csmg.php?model=LGD802
if you will change model to other it will show you other.
I can't access Service manuals and .tot or .dz but I have SIBs.
LG blocked all access again,,
 
BigBoyPL
Old
#17  
Senior Member - OP
Thanks Meter 303
Posts: 384
Join Date: Apr 2010

That's why it's not working ;]
The Following User Says Thank You to BigBoyPL For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
spiderio
Old
#18  
spiderio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 777
Posts: 1,082
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BigBoyPL View Post

That's why it's not working ;]
i got this too when I want to upgrade
 
BigBoyPL
Old
#19  
Senior Member - OP
Thanks Meter 303
Posts: 384
Join Date: Apr 2010
Guyz everything is working now ;]
The Following User Says Thank You to BigBoyPL For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
duye772631616
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 8
Join Date: Apr 2013

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by asialove2013 View Post
Hi master,

May you please share how did you get this work via PM?

Do you have a facebook or Google Plus, i can reach you..

I found some hidden menu from the "NotiAgent.exe" and "B2BFileUpdateAgent.exe", have you ever able to access that?

I can access the ARC area now, Need to further find out how to continue..
There B2B account to run B2BFileUpdateAgent.exe, B2BCheckApp.exe above nor KDZ firmware

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes