Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,775 Members 41,045 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sgh-i747m running 4.3

Tip us?
 
danjnoble
Old
#1  
danjnoble's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Nov 2008
Location: St. John's
Default Sgh-i747m running 4.3

Trying to get this straight instead of hopping through forms. The stock att 4.3 rom can be loaded on the canadian i747m but theres no modem to support the i747m. Am I correct in saying this or has anyone flashed it and got it working here in canada? I'm with telus and I know I'm going to be waiting forever for telus to put the official update out.

Thanks

Sent from my SGH-I747M using xda app-developers app
 
Bstrong9211
Old
#2  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 99
Join Date: Jun 2012
One user reported it working but screenshots can easily be faked. Until there is a modem upgrade the i747m won't be fully functional on TW 4.3

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk
 
rymanh
Old
#3  
rymanh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 252
Posts: 950
Join Date: Jan 2012
Location: Toronto
I can report that even without an updated modem I still get a signal and data..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337M using xda premium
 
scotteb
Old
#4  
scotteb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 152
Join Date: Dec 2008
Location: TheRock
Quote:
Originally Posted by rymanh View Post
I can report that even without an updated modem I still get a signal and data..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337M using xda premium
rymanh - says "Sent from my SAMSUNG-SGH-I337M using xda premium" this indicates you are using the S4, maybe wrong thread?

There have been reports of it working with the old modem on the 747m but ONLY with TELUS. I have not read anywhere that it has worked for bell. I myself from the day that this was leaked and repacked by looserskater as a flashable, have been UNABLE to get data on bell. Everything else works flawlessly. When you go to mobile networks, with will say that there is no sim inserted. But once again this is on BELL there are screenshots of it working on TELUS as i said but they can be faked. Here are is the post http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=185
 
rymanh
Old
#5  
rymanh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 252
Posts: 950
Join Date: Jan 2012
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by rymanh View Post
I can report that even without an updated modem I still get a signal and data..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337M using xda premium
Oops..you're right! Not sure how I ended up in the wrong thread

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using xda premium
 
danjnoble
Old
(Last edited by danjnoble; 7th November 2013 at 10:41 AM.)
#6  
danjnoble's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Nov 2008
Location: St. John's
Tried it today, don't know how someones claiming to have it working, install went good everything works great just no data, there's voice service but that's it. Tried flashing the modems but didn't change anything. Back to 4.1.2 until someone figures it out.

Sent from my SGH-I747M using xda app-developers app
 
verticleman76
Old
#7  
verticleman76's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 30
Join Date: Apr 2013
Location: toronto

 
DONATE TO ME
Exclamation I747M Running Stock Android 4.3

So for the Canadian user's with the galaxy S3 I747m got the official Android 4.3 update yesterday under Rogers network. But the problem is without me knowing about this, " KNOX " also got installed with this update and I just found out there is no way to remove it. Will a developer be making say a REMOVAL TOOL to remove KNOX???
 
OracleMaster
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2013
Location: Montreal
Even i am in the same boat. I also installed andriod 4.3 but KNOX came with the pack. Now whenever I try to use SuperU or Root application, Knox gives me an error.

If I click on Knox app, it asks me whether to install and create an account. Hence, I am sure, Knox is not installed yet in my device, but still I get error - "Unauthorized access to a secured area has been blocked. Tap to learn more." I believe this is fully related to the new security app "KNOX" from samsung that was loaded during the update.

Can anyone give some hint how to remove Knox or regain root access?
 
Florad77
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 208
Join Date: Oct 2012
If you're looking to root 4.3 then just use cf auto root. After following the steps in the thread just update or install supersu from the play store and after opening it it'll ask if you want to disable knox. Just press yes.

Sent from my SGH-I747M using Tapatalk
 
repherb
Old
#10  
repherb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 173
Join Date: Aug 2008
Location: Milky Way
Exclamation MOD... please close thread

Looks like this thread had been answered and hijacked. MOD, please close thread.

thx!!
__________________
Current Device: SGS3 i747M - KDO, stock 4.3, de-knoxed, rooted, desamsungified, triangled-away except for the warranty bit

Past device(s):
SGH-T989D - CM 10.0, rooted, experimenting with everything i can find. - Gifted it to a good friend (RIP)
SGN2 i317M - Stock & Rooted - (sold it)
SGSIII -SIM Unlocked/Stock ICS
SGS i9000 - CWM, XBeaned to HELL!!

Please remember to click on THANKS! if my post here helped you in any way!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more

Organize Your Cloud Storage Files with Unclouded

Cloud storage services like Dropbox or Google Drive have grown in popularity dramatically … more

XDA Xposed Tuesday: Blur Your System Notification Panel – XDA Developer TV

Listen, we love innovative applications and modules that … more