Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,007 Members 40,393 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.4][Beta][UNOFFICIAL][Updated 11/21/13]Cyanogemod 11 for D2SPR

Tip us?
 
mikiemon
Old
#171  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 100
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by banccalif View Post
You've got to flash PA odex gapps wait for reboot, switch to art then you should be good. Just followed those steps and I'm up and running no FCs

Edit: here are the gapps I used http://d-h.st/L4N

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4
Banccalif,

Are you able to update these apps after switching to ART and still get no FC?
 
banccalif
Old
#172  
banccalif's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 995
Posts: 2,062
Join Date: Feb 2011
Location: LOS ANGELES
Quote:
Originally Posted by mikiemon View Post
Banccalif,

Are you able to update these apps after switching to ART and still get no FC?
All were up to date except for g+ and it updated fine with no fc

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
 
kmartburrito
Old
#173  
kmartburrito's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 718
Join Date: Mar 2006
Location: Denver, CO
Quote:
Originally Posted by inbetweenaisles View Post
I did lose root. Aw ****. And also my internal got wiped so no backup for me. Am I screwed?

Edit: I was using ART, and that's when root was lost. I switched back to Dalvick and everything worked fine again.
Yep, I can confirm this, I lost root on two different versions of odexed gapps, one from the 9th and one from the 11th

Thanks for the tip of going back to dalvik, but I don't wanna go back

Will be nice when they get this fixed, ART looks really promising. I also didn't get any FCs after all was said and done, just lost root access.
Sprint GS3 - Rooted
Nexus 7 Flo 32

LITE Version:Full Version:

^^^Check out my first two of many Android apps, Decide 4 Me - LITE and Decide 4 Me in the market today, and please give me some good stars and comments if you like them!
 
rukin1
Old
#174  
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 328
Join Date: Dec 2011
Location: FW

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by inbetweenaisles View Post
I did lose root. Aw ****. And also my internal got wiped so no backup for me. Am I screwed?

Edit: I was using ART, and that's when root was lost. I switched back to Dalvick and everything worked fine again.
I posted somewhere that i had issues with ART. I kept getting FC's and last time i had such a problem. My phone became bricked, So I was luckily fast enough in between pop-ups, I got back to switch to Dalvick.

2much data
 
kalico17
Old
#175  
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 609
Join Date: Oct 2010
Stupid question but how do we get root back lol?

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
 
tpike1296
Old
#176  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 56
Join Date: May 2013
Location: Whitmore Lake
Solution to those with issues losing root or getting FC's with ART.

1. Start with a clean flash of CM11
2. Flash odexed gapps
3. Get ROM to usable state.
4. Install SuperSU from the Play Store (other apps may work. I just prefer SuperSU).
5. After a reboot, change Dalvik to ART.
6. Boot into the ROM. Everything should work.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
The Following 7 Users Say Thank You to tpike1296 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xblackvalorx
Old
#177  
xblackvalorx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 311
Posts: 821
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by banccalif View Post
http://d-h.st/L4N no problem, I felt the same way. I have instructions on the first post of page 16 in this thread
Does it just prompt to switch to art or how do I do that?

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
 
Schnadam
Old
#178  
Schnadam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 526
Join Date: Jan 2011
I will say charging it is super slow. But the build is freaking solid. Good job guys.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
 
mahootzki
Old
#179  
mahootzki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 424
Join Date: May 2011
Location: Brooklyn
Quote:
Originally Posted by twostep View Post
You might give this a look: http://s4gru.com/index.php?/blog/1/e...ck-technology/

That might answer your question as to why you can't do Voice and Data simultaneously.
Thanks for your reply.
I saw that article yesterday, and that made me return my Nexus 5. But the GS3 does have SVLTE (or whatever is called) and always was able to use voice and data simultaneously. That's why I'm stumped and hope this is fixable..
 
inbetweenaisles
Old
#180  
inbetweenaisles's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 142
Join Date: Oct 2012
You have to enable developer options by going to settings > about phone and tap on build number till it says you enabled them, then go back into settings to developer options and it should be "select runtime"

Sent from my SPH-L710 using xda premium

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

I installed the Paranoid Android odexed gapps and it didn't work.

Sent from my SPH-L710 using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes