Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][4.4][Beta][UNOFFICIAL][Updated 11/21/13]Cyanogemod 11 for D2SPR

OP jetx2x

13th November 2013, 11:23 PM   |  #171  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
100 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by banccalif

You've got to flash PA odex gapps wait for reboot, switch to art then you should be good. Just followed those steps and I'm up and running no FCs

Edit: here are the gapps I used http://d-h.st/L4N

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4

Banccalif,

Are you able to update these apps after switching to ART and still get no FC?
14th November 2013, 12:02 AM   |  #172  
banccalif's Avatar
Senior Member
Flag LOS ANGELES
Thanks Meter: 1,106
 
2,224 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by mikiemon

Banccalif,

Are you able to update these apps after switching to ART and still get no FC?

All were up to date except for g+ and it updated fine with no fc

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
14th November 2013, 12:37 AM   |  #173  
kmartburrito's Avatar
Senior Member
Flag Denver, CO
Thanks Meter: 48
 
718 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Quote:
Originally Posted by inbetweenaisles

I did lose root. Aw ****. And also my internal got wiped so no backup for me. Am I screwed?

Edit: I was using ART, and that's when root was lost. I switched back to Dalvick and everything worked fine again.

Yep, I can confirm this, I lost root on two different versions of odexed gapps, one from the 9th and one from the 11th

Thanks for the tip of going back to dalvik, but I don't wanna go back

Will be nice when they get this fixed, ART looks really promising. I also didn't get any FCs after all was said and done, just lost root access.
14th November 2013, 12:56 AM   |  #174  
Senior Member
Flag FW
Thanks Meter: 102
 
400 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by inbetweenaisles

I did lose root. Aw ****. And also my internal got wiped so no backup for me. Am I screwed?

Edit: I was using ART, and that's when root was lost. I switched back to Dalvick and everything worked fine again.

I posted somewhere that i had issues with ART. I kept getting FC's and last time i had such a problem. My phone became bricked, So I was luckily fast enough in between pop-ups, I got back to switch to Dalvick.
14th November 2013, 01:31 AM   |  #175  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
639 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Stupid question but how do we get root back lol?

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
14th November 2013, 01:33 AM   |  #176  
Member
Flag Whitmore Lake
Thanks Meter: 25
 
59 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Solution to those with issues losing root or getting FC's with ART.

1. Start with a clean flash of CM11
2. Flash odexed gapps
3. Get ROM to usable state.
4. Install SuperSU from the Play Store (other apps may work. I just prefer SuperSU).
5. After a reboot, change Dalvik to ART.
6. Boot into the ROM. Everything should work.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
The Following 7 Users Say Thank You to tpike1296 For This Useful Post: [ View ]
14th November 2013, 01:41 AM   |  #177  
Account currently disabled
Thanks Meter: 323
 
838 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by banccalif

http://d-h.st/L4N no problem, I felt the same way. I have instructions on the first post of page 16 in this thread

Does it just prompt to switch to art or how do I do that?

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
14th November 2013, 01:52 AM   |  #178  
Schnadam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
545 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I will say charging it is super slow. But the build is freaking solid. Good job guys.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
14th November 2013, 02:01 AM   |  #179  
mahootzki's Avatar
Senior Member
Flag Brooklyn
Thanks Meter: 166
 
424 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by twostep

You might give this a look: http://s4gru.com/index.php?/blog/1/e...ck-technology/

That might answer your question as to why you can't do Voice and Data simultaneously.

Thanks for your reply.
I saw that article yesterday, and that made me return my Nexus 5. But the GS3 does have SVLTE (or whatever is called) and always was able to use voice and data simultaneously. That's why I'm stumped and hope this is fixable..
14th November 2013, 02:04 AM   |  #180  
inbetweenaisles's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
142 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
You have to enable developer options by going to settings > about phone and tap on build number till it says you enabled them, then go back into settings to developer options and it should be "select runtime"

Sent from my SPH-L710 using xda premium

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

I installed the Paranoid Android odexed gapps and it didn't work.

Sent from my SPH-L710 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes