5,598,233 Members 47,180 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[REF][GPE] HTC One Google Play Edition Stock OTA URLs

Tip us?
 
godutch
Old
#81  
Senior Member
Thanks Meter 223
Posts: 1,811
Join Date: Jun 2009
@brainimpact , is ART available as a runtime?
All dutch citizens please sign this petition demanding a referendum to leave the EU: http://www.burgerforumeu.nl/
 
kozmikkick
Old
#82  
Senior Member
Thanks Meter 1214
Posts: 1,276
Join Date: Nov 2010
Location: Seattle, WA
Quote:
Originally Posted by neothechosenone View Post
thanks

Just flash via CWM or TWRP right?
No

Sent from my One using XDA Premium 4 mobile app
 
JoelZ9614
Old
#83  
JoelZ9614's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 16149
Posts: 9,059
Join Date: Jan 2011

 
DONATE TO ME
can someone post a dump of the rom once they're done?
Like my work? Donate
 
brainimpact
Old
#84  
brainimpact's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 520
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by godutch View Post
@brainimpact , is ART available as a runtime?
Yep theres a select runtime in developer options
 
jamesstringer
Old
#85  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2013
Need to use adb sideload to update - can't post links as I'm new but google how to adb sideload updates...there's a droid life guide
 
neothechosenone
Old
#86  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 107
Join Date: Feb 2011
Location: Leipzig
Quote:
Originally Posted by jamesstringer View Post
Need to use adb sideload to update - can't post links as I'm new but google how to adb sideload updates...there's a droid life guide
well the problem isn't that i can't sideload...but i've got an "m7ul" and this update posted is for "m7" Oo
 
godutch
Old
#87  
Senior Member
Thanks Meter 223
Posts: 1,811
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by brainimpact View Post
Yep theres a select runtime in developer options
Sweet, on my n7 I dove straight into art and it feels smooth, though I do not know if that's because of art or just kit Kat, and I can't be bothered to switch as it takes 10 minutes or so

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

Quote:
Originally Posted by neothechosenone View Post
well the problem isn't that i can't sideload...but i've got an "m7ul" and this update posted is for "m7" Oo
This is for the gpe, there is only one variant for that and it has lte
All dutch citizens please sign this petition demanding a referendum to leave the EU: http://www.burgerforumeu.nl/
 
nukeman239
Old
#88  
nukeman239's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 81
Posts: 516
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by saturn_de View Post
Is it the OTA or the full ROM? Can I flash it via TWRP over Sense 5.5 after full wipe?
 
neothechosenone
Old
#89  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 107
Join Date: Feb 2011
Location: Leipzig
Quote:
Originally Posted by godutch View Post
Sweet, on my n7 I dove straight into art and it feels smooth, though I do not know if that's because of art or just kit Kat, and I can't be bothered to switch as it takes 10 minutes or so

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------



This is for the gpe, there is only one variant for that and it has lte
i damn ****ing know.... mine has LTE but when i sideload the OTA, i get the message "This device is a M/_UL, but this update is for M7"
 
flash_zero
Old
#90  
flash_zero's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 4
Join Date: Nov 2012
Location: Surgut
Quote:
Originally Posted by nukeman239 View Post
Is it the OTA or the full ROM? Can I flash it via TWRP over Sense 5.5 after full wipe?
It's OTA from 3.07.1700.1

The Following 2 Users Say Thank You to flash_zero For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes