FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[MOD][29/12/2013][ML3/ML4]Note 3 Mod Project V3.5

20th December 2013, 09:14 AM |#511  
pnsdhrn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 278
 
More
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

NO

Very sad to see that...
 
 
20th December 2013, 09:38 AM |#512  
Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 5
 
More
Hey Dr. just 1 question: can I flash this over your 6.1 without loosing all my apps so no need to backup?

Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk 4
20th December 2013, 09:39 AM |#513  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 38,048
 
Donate to Me
More
I reccomend to make backup then try
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
20th December 2013, 10:18 AM |#514  
Phistachio's Avatar
Recognised Contributor
Flag Madeira, PT
Thanks Meter: 1,009
 
More
Sign
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

I reccomend to make backup then try

The V2 pack doesn't work for ML3, the keyboard keeps crashing. Besides, it makes the ROM a LOT slower. When is it getting updated?
20th December 2013, 01:13 PM |#515  
cooza's Avatar
Recognized Contributor
Flag Forked River, N.J.
Thanks Meter: 3,973
 
More
Quote:
Originally Posted by mate750

Does is works air gesture on this mod?

Yes it does.
The Following User Says Thank You to cooza For This Useful Post: [ View ]
20th December 2013, 03:44 PM |#516  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Hi doc
I've installed v2 on MKD but I've seen that after reboot in system/xbin it's been create a file .tmpsu and all binaries present aren't installed.
For example busybox are still present without it's be able to use from other applications.
Now, how can install busybox,sqlite,ecc.? Can I use a command from terminal? Or must I use a cwm script?
Thank you
20th December 2013, 07:31 PM |#517  
venomshot629's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 12
 
More
Info 2
Hey all,

First off, amazing work!! I am using this ROM, the official stock 4.3 de-knoxed and de-odexed, and Snote 3, pen window, multiwindow, quick memo, screen annotate, scrapbook, etc are all working.

The only thing I cant manage to get working perfectly is Air Command, which pops up and shows the text, but doesnt have a background or images.

I've installed, overwritten and set permissions for all files from your zip's "system" folder to apps, lib, media, etc->permissions, and VODB, via Root Explorer. I pushed all of your Framework content via adb.

Can anyone point me in the right direction of what I need to edit to add in the Air Command's background + images? If needed I can try to edit the images or xml myself, I just need to know where... Then it would be 100%!

Thanks for all your hard work, guys!
20th December 2013, 07:38 PM |#518  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 38,048
 
Donate to Me
More
Framework-res.apk

Sent from my SM-N900 using xda premium
20th December 2013, 08:06 PM |#519  
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
More
Dr. Ketan
Made a dirty install (formated /sytstem) of your MKD over Dr. K 6.1, and the install went overall fine, after installing it twice together with Multtool V6 and note 3 V2.
I have a problem with flashanotate.apk using Screen writer and strokesearch.apk when exiting S-Note edit.
The ads are back, can you please share the hosts file for avoiding the ads. **edit: never mind, extracted from ROM.

Thanks again
MCP
Last edited by mcpdigital; 20th December 2013 at 08:40 PM.
20th December 2013, 09:07 PM |#520  
venomshot629's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

Framework-res.apk

I've tried editing that, and I see that all of the air command images are in res->drawable-xhdpi... do I need to move them to a different folder?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes