Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][KK 4.4.2][08/04/2014] CyanAOSP v3.4.0 port

OP Monfro

29th November 2013, 09:29 AM   |  #1  
Monfro's Avatar
OP Senior Member
Flag Mantova (Italy)
Thanks Meter: 962
 
1,101 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
This is a port of [ROM][KK][4.4]CyanAOSP KK4.4 for the Samsung Captivate.

All the hard work was done by ts1506 so spam his thanks button!


Main Features
1. Fast, stable and intended for gamers
2. Built from CM11 source with O3 optimizations, heavily debloated , no 3rd party apps are installed.
3. Trasparency and other KitKat effects enabled
4. Additional tweaks ( vary from version to version )
5. For those people who love ROMs with lots of themes , customizations , apps etc , please leave now , you will be disappointed , this ROM is not for you.




DOWNLOAD CyanAOSP v3.4.0



DOWNLOAD ts1506 GAPPS

DOWNLOAD ART COMPATIBLE GAPPS


If you need more customization install Xposed Framework and Gravity Box: most of the Gravity Box mods will work.


A special thank to pawitp, Alberto96, mohammad.afaneh and cannondaleV2000 for the kernels.


OLD RELEASES:
DOWNLOAD CyanAOSP v2.9.0
DOWNLOAD CyanAOSP v2.8.0
DOWNLOAD CyanAOSP v2.6.0
Last edited by Monfro; 8th April 2014 at 10:42 AM.
The Following 24 Users Say Thank You to Monfro For This Useful Post: [ View ]
29th November 2013, 10:12 AM   |  #2  
viiron's Avatar
Member
Flag Otego, NY
Thanks Meter: 36
 
89 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Thumbs down Not Working For Captivate I-897
When selecting the ROM for update it pauses for a second or two and gives the following error:

Installing update...
This package is for "galaxys.galaxysmtd.GT-I9000.GT-I9000M.GT-i9000T" devices this is a "SGH-I897"
E:Error in /storage/sdcard1/CyanAOSP-KK4-v1.1.0.zip
(Status 7)
Installation aborted.
29th November 2013, 10:49 AM   |  #3  
Monfro's Avatar
OP Senior Member
Flag Mantova (Italy)
Thanks Meter: 962
 
1,101 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by viiron

When selecting the ROM for update it pauses for a second or two and gives the following error:

Installing update...
This package is for "galaxys.galaxysmtd.GT-I9000.GT-I9000M.GT-i9000T" devices this is a "SGH-I897"
E:Error in /storage/sdcard1/CyanAOSP-KK4-v1.1.0.zip
(Status 7)
Installation aborted.


1. After you flash for the first time it gives you this message.

2. Now you have to reboot recovery.
Then the new recovery will appear and you can flash.

3. Enjoy

Sorry i did not mention this.
OP updated with instructions
Last edited by Monfro; 29th November 2013 at 11:03 AM.
The Following User Says Thank You to Monfro For This Useful Post: [ View ]
29th November 2013, 02:00 PM   |  #4  
ktouy's Avatar
Senior Member
Flag Pinar
Thanks Meter: 30
 
156 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Its ART Working or does get bootloops?

...the tiny italic text...
29th November 2013, 05:23 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
104 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Hello, I dirty flash over slim 4.3 and boot ok and seems to work ok but have 1 problem. settings FC when clicking Developers Options. It supposed to work if I wipe everything?
Seems fast and stable apart from that.
Thanks!!
29th November 2013, 07:12 PM   |  #6  
Monfro's Avatar
OP Senior Member
Flag Mantova (Italy)
Thanks Meter: 962
 
1,101 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by ktouy

Its ART Working or does get bootloops?

...the tiny italic text...

Yes, ART works.
But you need to install ART compatible gapps (find the link in my CM11 thread)



Quote:
Originally Posted by carlosgardel

Hello, I dirty flash over slim 4.3 and boot ok and seems to work ok but have 1 problem. settings FC when clicking Developers Options. It supposed to work if I wipe everything?
Seems fast and stable apart from that.
Thanks!!

At the moment I am not running this, on the rom I am running now developer options works, but device settings FC.

Do a nandroid backup, try to see if wiping data makes it works.
And you can also restore your backup later.
The Following 2 Users Say Thank You to Monfro For This Useful Post: [ View ]
29th November 2013, 07:13 PM   |  #7  
ktouy's Avatar
Senior Member
Flag Pinar
Thanks Meter: 30
 
156 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Awesome! Thanks!

...the tiny italic text...
29th November 2013, 08:34 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
104 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by Monfro

Yes, ART works.
But you need to install ART compatible gapps (find the link in my CM11 thread)





At the moment I am not running this, on the rom I am running now developer options works, but device settings FC.

Do a nandroid backup, try to see if wiping data makes it works.
And you can also restore your backup later.


I resolved clearing Settings data. Thanks!
The Following User Says Thank You to carlosgardel For This Useful Post: [ View ]
30th November 2013, 12:13 AM   |  #9  
viiron's Avatar
Member
Flag Otego, NY
Thanks Meter: 36
 
89 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Monfro

1. After you flash for the first time it gives you this message.

2. Now you have to reboot recovery.
Then the new recovery will appear and you can flash.

3. Enjoy

Sorry i did not mention this.
OP updated with instructions

Yea this didn't work either. I did the usual..wiped data/factory reset, wipe cache, tried to install rom and received error. rebooted recovery, flashed again and got the same message. did this a few times with no luck.

I'm coming from HellyBean (Android 4.3.1) 10242013

For ****s and giggles I just flashed AoCP 6.4.1u and that flash went well. But even trying from that rom and redownloading the CyanAOCP-KK4 it gives the same error.




Nevermind it was my fault. I was downloading the copy from andromirror (since it was faster) than the sucky ass time/bandwidth limiting site. But since I got that one it installed just fine.
Last edited by viiron; 30th November 2013 at 02:27 AM.
30th November 2013, 02:21 AM   |  #10  
anwarkhan25's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 225
 
400 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Monfro

1. After you flash for the first time it gives you this message.

2. Now you have to reboot recovery.
Then the new recovery will appear and you can flash.

3. Enjoy

Sorry i did not mention this.
OP updated with instructions

On your next build, extract the updater script, open it with notepad ++ and remove the following lines at the top. Then save and replace back into your zip.

Code:
assert(getprop("ro.product.device") == "galaxys" || getprop("ro.build.product") == "galaxys" || 
getprop("ro.product.device") == "galaxysmtd" || getprop("ro.build.product") == "galaxysmtd" || 
getprop("ro.product.device") == "GT-I9000" || getprop("ro.build.product") == "GT-I9000" || 
getprop("ro.product.device") == "GT-I9000M" || getprop("ro.build.product") == "GT-I9000M" || 
getprop("ro.product.device") == "GT-I9000T" || getprop("ro.build.product") == "GT-I9000T");

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes