FORUMS

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more

Cyngn Explained: Who’s Cyanogen, What’s Cyanogen OS?

While Cyanogen, Inc has been the source of many headlines lately, there … more

Verizon Moto X 2014 Receives Root On Kitkat 4.4.4

The Verizon Moto X 2014 has finally received root, albeit only on Kitkat 4.4.4 … more

Android 5.1.1 Released, Google Cell Service – XDA TV

Android Lollipop 5.1.1 has been released. That and much more news is covered … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

No Baseband And Signal after Rooting 4.3 And restoring 4.2.2 Backup!

3rd December 2013, 07:35 AM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
No Baseband And Signal after Rooting 4.3 And restoring 4.2.2 Backup.

Please kindly help me with this issue.
 
 
3rd December 2013, 07:39 AM |#2  
Misterjunky's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, California
Thanks Meter: 3,285
 
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by gotdat

No Baseband And Signal after Rooting 4.3 And restoring 4.2.2 Backup.

Please kindly help me with this issue.

First go here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2282342 to
download the mdl/m919 modem.bin file and ODIN flash it to your 4.3 phone.

There you will find the correct modem.bin file and instructions on
how to flash it properly.

After doing the above you shall have your MDL "baseband" back!

Good luck!
The Following User Says Thank You to Misterjunky For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2013, 07:42 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Misterjunky

First go here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2282342 to
download the mdl/m919 modem.bin file and ODIN flash it to your 4.3 phone.

There you will find the correct modem.bin file and instructions on
how to flash it properly.

After doing the above you shall have your MDL "baseband" back!

Good luck!



Thank you so much! It's back , I got so nervous !
3rd December 2013, 08:07 AM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
Sorry but it still gives me no signal :| nor baseband version says Unknown. :|
3rd December 2013, 09:10 AM |#5  
lagunas11's Avatar
Senior Member
Flag fort worth
Thanks Meter: 74
 
More
Weird... I updated my phone to 4.3 as well and rooted it and then used a back up I had (4.2) and it works good for me... I'd say you use your wifi is you have it... Download triangle away reset your flash counter and call off the insurance

Sent from my SGH-M919 using XDA Premium 4 mobile app
3rd December 2013, 09:24 AM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
Signal Works. now new problem.

Full Wipe and fresh install Wicked 8 rom.

I get no sound at all, when i plug my earphone , it lag the hell out . Won't play any music , videos ,
3rd December 2013, 02:40 PM |#7  
lagunas11's Avatar
Senior Member
Flag fort worth
Thanks Meter: 74
 
More
Try to Odin back to stock and download a fresh new rom or wicked again

Sent from my SGH-M919 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes