Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Root for S4 i337 MK2?

OP fnkyscotty

12th December 2013, 08:34 PM   |  #11  
joeybear23's Avatar
Senior Member
Undisclosed
Thanks Meter: 441
 
1,465 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
To answer your question, No there is no verified safe method to root MK2 if you are not already rooted prior to update.
The Following User Says Thank You to joeybear23 For This Useful Post: [ View ]
12th December 2013, 09:13 PM   |  #12  
fnkyscotty's Avatar
OP Member
ft lauderdale
Thanks Meter: 2
 
92 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by joeybear23

To answer your question, No there is no verified safe method to root MK2 if you are not already rooted prior to update.

Do you know if anyone is working on a root for this update?
12th December 2013, 10:51 PM   |  #13  
aycockonxion's Avatar
Senior Member
Flag Tulsa
Thanks Meter: 104
 
372 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Kingo works for MK2. I can confirm it worked with no added instability or apparent issues on the 2 I337 devices I've messed with. But is it reliable? Well, it does send your IMEI to a Chinese server for some unknown reason. You can try Vroot if you want but it's definitely not as 'user friendly' if you catch my drift.
12th December 2013, 11:08 PM   |  #14  
fnkyscotty's Avatar
OP Member
ft lauderdale
Thanks Meter: 2
 
92 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by fnkyscotty

Do you know if anyone is working on a root for this update?

So this definitely works? Now I've never had it rooted so this would be a first time root. Can you post a link

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using xda app-developers app
12th December 2013, 11:08 PM   |  #15  
joeybear23's Avatar
Senior Member
Undisclosed
Thanks Meter: 441
 
1,465 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by fnkyscotty

Do you know if anyone is working on a root for this update?

I am sure somebody is... not me though.
12th December 2013, 11:46 PM   |  #16  
aycockonxion's Avatar
Senior Member
Flag Tulsa
Thanks Meter: 104
 
372 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by fnkyscotty

So this definitely works? Now I've never had it rooted so this would be a first time root. Can you post a link

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using xda app-developers app

XDA evidently considers Kingo malware, so no link from here. But just type "kingo galaxy s4 root" into Google and it should be the top result. Their website states that it is for the i9500, but it has been confirmed for the i337. As always, USE THIS PROCEDURE AT YOUR OWN RISK!
13th December 2013, 03:08 AM   |  #17  
Surge1223's Avatar
Recognized Contributor
Flag Iowa
Thanks Meter: 4,774
 
1,839 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
We have a safe new root method if you guys want to try it. This is confirmed working on the VZW S4 but should work for you guys too. http://forum.xda-developers.com/show...php?p=48392009

Sent from my SCH-I545 using XDA Premium 4 mobile app
The Following 2 Users Say Thank You to Surge1223 For This Useful Post: [ View ]
13th December 2013, 03:15 AM   |  #18  
Can anyone confirm whether or not this works on i337?
13th December 2013, 04:10 AM   |  #19  
fnkyscotty's Avatar
OP Member
ft lauderdale
Thanks Meter: 2
 
92 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Surge1223

We have a safe new root method if you guys want to try it. This is confirmed working on the VZW S4 but should work for you guys too. http://forum.xda-developers.com/show...php?p=48392009

Sent from my SCH-I545 using XDA Premium 4 mobile app

I'm AT&T who is willing to test?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using xda app-developers app
13th December 2013, 04:16 AM   |  #20  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 26
 
133 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by fnkyscotty

I'm AT&T who is willing to test?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using xda app-developers app

I'm trying to get it to work im on MK2 stock....I'm at work though so i'll report back if I get it done.

The Following User Says Thank You to Tremulant1 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes