FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Tip: Playing flash (.swf) files in PIE

631 posts
Thanks Meter: 296
 
By tweakradje, Senior Member on 16th February 2006, 09:06 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th February 2006, 01:57 PM |#11  
doortodoorsalesman's Avatar
Member
England
Thanks Meter: 1
 
More
I've downloaded both the above files so what tool to I need to add the .dll file to the cab file?
Or if someone has already done it would they be nice enough to post the cabfile please. :roll:

Thanks

DAZ
 
 
26th February 2006, 03:36 PM |#12  
doortodoorsalesman's Avatar
Member
England
Thanks Meter: 1
 
More
Flash cab that works
Thanks for all the help guys I finally managed to get the flash to work 8)

Here's the cab file if anyone wants to use it :P

8) DAZ 8)
Last edited by doortodoorsalesman; 1st July 2011 at 09:26 PM.
5th April 2006, 09:33 AM |#13  
OP Senior Member
Flag Android
Thanks Meter: 296
 
More
Dunno what MacroMedia wants with Flash for ppc. First they withdraw their version 6 player, then restore it and now even upgrade to version 7.

Whatever, here it is: Flashplayer 7 for WM2003se/5

I will check if the previous nags are corrected in this version.
Will come back on that.

Edit: reported problems are also in this version. I cannot make a new cab file but I will attach the corrected version 7 dll. Perhaps some can...

Edit: as said above donīt forget to re-register this dll and create the iexplore links (see first post in this topic)

Cheers

ps: the memory usage of this version 7 is bigger than version 6. Beware.
Attached Files
File Type: zip flash7_corrected.zip - [Click for QR Code] (659.8 KB, 287 views)
10th April 2006, 11:13 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Any chance that this can be run on Opera as well? PIE just sucks
11th April 2006, 12:15 AM |#15  
Retired Moderator
Flag Bognor Regis
Thanks Meter: 12
 
More
I have repackaged the above dll and all the needed registry entries into the origional flash player .cab all you need do is intall this cab, nothing else.

EDIT: forgot a reg entry ops:
Attached Files
File Type: cab fp7_ppc_en_fixed.cab - [Click for QR Code] (1.40 MB, 798 views)
5th June 2006, 03:30 AM |#16  
jok3sta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
More
ok i need a lil help. i install the above cab to my mda and it says it cannot be installed. it doesnt work but it takes away like 2-3 megs from my storage space. how do i get rid of it, or make it work
5th June 2006, 03:33 AM |#17  
jok3sta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
More
oops sorri
17th July 2006, 02:09 PM |#18  
babak's Avatar
Senior Member
Flag italy
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by jok3sta

oops sorri

i have the same problem :cry: can you tel me how you have resolved this please?
18th July 2006, 03:14 AM |#19  
Retired Moderator
Flag Bognor Regis
Thanks Meter: 12
 
More
try this one:
Attached Files
File Type: cab fp7_ppc_en_fixed_110.cab - [Click for QR Code] (689.1 KB, 520 views)
18th July 2006, 04:01 AM |#20  
babak's Avatar
Senior Member
Flag italy
Thanks Meter: 31
 
More
thanks ops: but same result,mabe it dipends to my italian rom ? :roll:
20th July 2006, 11:05 AM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
does this mean youtube vids are new viewable on our ppcs?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes