5,599,616 Members 44,710 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

request for zte v793 stock rom

Tip us?
 
calciver
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 40
Join Date: Nov 2010
Default request for zte v793 stock rom

can anyone upload or share ur stock rom? i ruined my rom and forget to backup before uninstall thing with root uninstaller so looking for the stock rom for zte v793

if anyone have custom rom can share it at here also
 
SenyumSelalu313
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2013
Talking agree, please someone share stock rom zte v793, love u guys!!!

me also, now my zte v793 cannot use anymore... i install another rom, still dint work...
 
calciver
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 40
Join Date: Nov 2010
managed to get it from other ppl when I help to root

will upload here when I free
 
jlieu
Old
#4  
jlieu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 548
Join Date: Jun 2010
Location: Seoul
I'm also need it! help....><

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

I thought this firmware can be used, but actually the boot is different, and my phone now stuck at boot logo with white flash.
Anyone with compatible Digi set version please help...
Upload here please... much appreciated.

http://www.ztedevices.com/support/ce...?type=software (not compatible with SKMM version from malaysia)
The Following User Says Thank You to jlieu For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jlieu
Old
#5  
jlieu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 548
Join Date: Jun 2010
Location: Seoul
Problem solved. I have created custom flash-able zip for ZTE 793 stock rom without DIGI apps. Will upload in a new thread soon.
The Following User Says Thank You to jlieu For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Amierslims
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by jlieu View Post
Problem solved. I have created custom flash-able zip for ZTE 793 stock rom without DIGI apps. Will upload in a new thread soon.
Hai jlieu...cloud u please tell me how to flash ZTE 793 without DIGI apps???now my phone can't use anymore..i do format system and stuck at ZTE logo... ...please help me...i try lot of rom but can't install..
 
kokokranc
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 16
Posts: 15
Join Date: Nov 2010
Location: Kuala Terengganu
Thumbs up new rooting method

Dear all,
my method ultimately becomes obselete now. to root, you can just use one of these 2 methods:
1. Ishuaji
2. e-root

as for flashing CWM, you can find tutorials using Mobileuncle.

thanks!
The Following 2 Users Say Thank You to kokokranc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xgenerat
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by jlieu View Post
Problem solved. I have created custom flash-able zip for ZTE 793 stock rom without DIGI apps. Will upload in a new thread soon.

that is a good news ! but i have a request, can you make/edit your ROM become unlock sim? i use celcom plane and cannot plug into the slot1 (3g connection) cos it locked for digi sim only . appreciate for your kindness.
 
amicheal
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 11
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Amierslims View Post
Hai jlieu...cloud u please tell me how to flash ZTE 793 without DIGI apps???now my phone can't use anymore..i do format system and stuck at ZTE logo... ...please help me...i try lot of rom but can't install..

Mine too...
 
amicheal
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 11
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Amierslims View Post
Hai jlieu...cloud u please tell me how to flash ZTE 793 without DIGI apps???now my phone can't use anymore..i do format system and stuck at ZTE logo... ...please help me...i try lot of rom but can't install..
Quote:
Originally Posted by kokokranc View Post
Dear all,
my method ultimately becomes obselete now. to root, you can just use one of these 2 methods:
1. Ishuaji
2. e-root

as for flashing CWM, you can find tutorials using Mobileuncle.

thanks!

kokokranc..

I did success rooted my phone using your method. un-fortunately, i mistaken format NVRAM and now my phone is dead. I try SN Write tool yet without success. I try to refer your earlier post however it already deleted? Need your advise. Thanks,.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes