Thread Closed

[KK 4.4.2][ROM]Mackay OMNI ROM (27-Feb-2014)

28th December 2013, 04:10 PM   |  #291  
Senior Member
Flag Cuba, Portugal
Thanks Meter: 140
 
755 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tsatomas

Hi Kasper, is there any chance to implement themes in future update?

Sent from my GT-I9000 using xda app-developers app

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------



In SMS app settings you can change the enter key to emoticons(extra settings/soft keyboard) if I understand well your question.

Sent from my GT-I9000 using xda app-developers app

not that change. I want a new line when I it enter, not to send the sms, there's already a button for that. My person computer interaction teacher flipped when I did something similar... :P
28th December 2013, 05:38 PM   |  #292  
This proposal will give you 'enter key' instead of emoticon, which goes to new line when hit.
As said before go to settings from SMS app and tool st option item 'soft keyboard'

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
28th December 2013, 05:53 PM   |  #293  
Senior Member
Flag Cuba, Portugal
Thanks Meter: 140
 
755 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lau.b

This proposal will give you 'enter key' instead of emoticon, which goes to new line when hit.
As said before go to settings from SMS app and tool st option item 'soft keyboard'

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

try it and you will see that it does not add a new line but it in fact sends the sms...
28th December 2013, 06:23 PM   |  #294  
Recognized Themer
Flag Allgäu
Thanks Meter: 3,191
 
2,772 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jv.batista

try it and you will see that it does not add a new line but it in fact sends the sms...

Perhaps its only a missunderstanding?! With the change in settings to: "show the enter key", seen in screenshot, it works for me and enters a new line and did not sent the SMS....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-12-28-19-10-29.png
Views:	417
Size:	64.9 KB
ID:	2479767   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-12-28-19-11-15.png
Views:	410
Size:	40.8 KB
ID:	2479768  
28th December 2013, 06:30 PM   |  #295  
Senior Member
Flag Cuba, Portugal
Thanks Meter: 140
 
755 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rodman01

Perhaps its only a missunderstanding?! With the change in settings: "show the enter key", seen in screenshot, it works for me and enters a new line and did not sent the SMS....

i know what it does. it's the first thing I do when I open the sms app after a flash but this time(and in the 21 build @ least) it sends the sms instead of adding a new line.

ps: went to try the aosp keyboard and it adds a new line so it seems that is something to do with the swiftkey + omni combo. in cm11 it adds a new line but in omni it sends the sms. that is weird---
28th December 2013, 07:16 PM   |  #296  
kasper_h's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 15,565
 
5,169 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
I just noticed the missing Mackay Settings as well. I don't understand why, as it is compiled and present in /system/app....
28th December 2013, 07:21 PM   |  #297  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
128 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Mackay settings are missing after dirty flash. Otherwise working good. Doest this rom support quick settings in notifications panel?

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD
28th December 2013, 08:18 PM   |  #298  
fmc000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
517 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by klemenSLO

Mackay settings are missing after dirty flash. Otherwise working good. Doest this rom support quick settings in notifications panel?

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD

do you mean that it works only after a full wipe or just after a "format system"?
28th December 2013, 09:36 PM   |  #299  
MrOban's Avatar
Senior Member
Flag Lohmar
Thanks Meter: 38
 
275 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by fmc000

do you mean that it works only after a full wipe or just after a "format system"?

For me it doesn't work even after a full wipe.

Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
28th December 2013, 09:42 PM   |  #300  
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
1,101 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by fmc000

do you mean that it works only after a full wipe or just after a "format system"?

Same here, seems that the size of the new apk is different. Maybe something corrupt.
Well I copied from my other S1 (attached) to the system/app folder and rebooted, now showing up
Attached Files
File Type: apk AriesParts.apk - [Click for QR Code] (82.7 KB, 81 views)

The Following 5 Users Say Thank You to lukesan For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S I9000 Android Development by ThreadRank