5,600,919 Members 42,181 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Help. Im screwed.

Tip us?
 
Arobynn
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2013
Exclamation [Q] Help. Im screwed.

So I totally bricked my new Nexus 7 (2013).
I unlocked and rotted it perfectly, but then I tried to (foolishly) install Chainfire 3D on it.
Now when I turn it on, the google and unlocked sign come on, then go away after about 5 seconds.
There is no boot animation, and there is no recovery WILL NOT GO INTO RECOVERY. I just want my tablet back. I tried to flash ROM's on it to fix it, but I need to go into recovery for that. My Nexus 7 will not go into recovery.
Guys, I desperately need your help.
Save me the 300 euro I paid for!

Thanks.
 
timmaaa
Old
#2  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4646
Posts: 9,992
Join Date: Jun 2011
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
Your tablet isn't bricked. If it turns on at all it isn't bricked. Get it to the bootloader and perform a factory reset.

Sent from my Evita.
HTC Evita | KarbonKat 4.4.2 1.0-5
S-off | 2.14 | Modified TWRP 2.6.3
Do not PM me asking for assistance, that's what my Q&A thread is for!
The Following User Says Thank You to timmaaa For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Arobynn
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2013
Default ehhh...

Sorry, I forgot to say that one: THERE IS NO WAY TO ACCESS RECOVERY OR BOOTLOADER.
and two: IT DOES TURN ON, BUT IS IN A BOOTLOOP WITH NO ANIMATION.
Is literally as useful as a brick.
any ideas?
 
timmaaa
Old
#4  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4646
Posts: 9,992
Join Date: Jun 2011
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
So the button combination (volume down + power) doesn't get you to bootloader? Is there any reason you're not asking this question in the Nexus 7 forum? You'd likely get better help there.

Also, I found this thread:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1747229

Sent from my Evita.
HTC Evita | KarbonKat 4.4.2 1.0-5
S-off | 2.14 | Modified TWRP 2.6.3
Do not PM me asking for assistance, that's what my Q&A thread is for!
 
Arobynn
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2013
Exclamation Ooop

Oh, sorry, Im new.
And That isn't doing anything for me. Maybe it's becuase I have the 2013 edition?
Yeah I'll start a thread over there...
lol
 
Arobynn
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2013
Default thanks!

Quote:
Originally Posted by Arobynn View Post
Oh, sorry, Im new.
And That isn't doing anything for me. Maybe it's becuase I have the 2013 edition?
Yeah I'll start a thread over there...
lol
Edit: I finally got it working. Thanks a million for your help!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes